2003 March

Justin Sullivan and Friends – Vilniuje

Legendinės grupės „New Model Army“ įkūrėjas, vokalistas, gitaristas ir vadovas Justinas Sullivanas (Justin Sullivan, dar žinomas kaip Slade the Leveller) atvyksta į Lietuvą. 1980 metais susikūrusi „New Model Army“ 9-e dešimtmetyje tapo viena geriausių Didžiosios Britanijos post punk roko grupių. Ji sugebėjo apjungti sunkaus roko galią ir bekompromisę pankų ideologiją su keltų muzikos melodingumu ir hipių romantizmu.

Varna@Akordas, Anykščiai

Viskas taip paprasta – šeštadienį susikrauni kuprinikę, šmaukšt į autobusą, sumoki 13 litų ir 3 valandas skrieji nuzulintais pavasariniais keliais per Paberžę, Giedraičius, Molėtus ir Alantą lietuvių literatūros klasikų lizdo link.

SPIČKI @ Zoo, Klaipėda

Šeštadienio popietė Klaipėdoje. Jau tampantis tradicija žygis į žuvų turgų. Po linksmo derėjimosi su pardavėjomis įsimetu į maišelį porą kilogramų puikios žuvies – stintos. Pakvimpa agurkais. Pakeliui namo aplenkiu žmogelį su bajanu ant peties. Jis jau šiandien savo programą baigė.

Dr. Bob Jones terapijos seansas

Bob Jones grodamas niekada neabejoja savo pasirinkimu, niekada nepalieka vietos neaiškiems jausmams, nihilizmui ir abejingumui. Muzika gydo – bene geriausiai jo vakarėlių atmosferą nusakantis teiginys, taigi, jei negaluojate ar jaučiate poreikį audio terapijai – mielai kviečiame į daktaro Bob Jones vizitaciją balandžio 12 d. klube Gravity.

Lazy Sundays @ Senamiesčio Vyninė, Kaunas

Arba 45 minutės tingaus sekmadienio