2003 April

KUNIGUNDA LUNARIA – sielos šventė

Gegužės antrąją Vilniuje prasidės antrasis tarptautinis gotikos festivalis “Kunigunda Lunaria”. Pernykštis festivalis įrodė, kad Lietuvoje pakankamai suvešėjusi ir gotikinė subkultūra, kurioje savo vietą randa ir senstelėję bei įmitę “kiurų”, “bauhausų” ir “sisterių” gerbėjai, ir naujoji cyberpunk ir industrijos karta.

LT underground tinklas plečiasi

Po to kai su didele teisėsaugos pareigūnų ir žiniasklaidos “pompa” buvo uždarytas “Green” klubas, atrodė, kad LT underground scena vėl kris į duobę, kaip tai buvo po klubo “Geležinis kablys” uždarymo. Daugiau nei 4 metus tai buvo vienintelė vieta Lietuvoje, kur galėjo susirinkti “pasidaryk pats” scenos veikėjai.

Soul Patrol @ G-lounge

Pastaruoju metu forumuose kilo tokia, sakyčiau, įdomi diskusija, kas visgi yra lounge ir kas pirmasis šį terminą idiegė Lietuvoje. O diskusiją, spėju, paakino pastaruoju metu Vilniuje itin populiarėjantys sekmadieniniai pasisėdėjimai vakarais Čane, Cafe de Paris, Forte, ir, nuo šio sekmadienio, […]

Opening @ Intro:

Šį penktadienį Vilniuje duris atvėrė du nauji klubai. Sutikite, extra retas reiškinys, turint omenyje klubų pakraipą ir viltis. Apsilankiau didesniąjame – Intro:

Viltis roko gerbėjams – BIX vėl Kaune!

Kauniečiai rokeriai MOUNTAINSIDE vis nerimsta ir duoda apie save žinoti. Praėjus vos keliems mėnesiams po debiutinio albumo “Distorted” pristatymo, vyrai sugalvojo, kad reikia imtis iniciatyvos ir suorganizuoti roko šventę. Taigi, balandžio 30 d. startuos naujas roko festivalis “MountainRock vol.1”, ir jame gros ne bet kas, o BIX(sic!), SH, MOUNTAINSIDE ir K.A.N.G. Šia proga kalbiname grupės bosistą/vokalistą Rytį ir gitaristą Šarūną.