2003 September

CENTRAS3 @ Kaunas (+foto)

Rugsėjo 19-20 dienomis Kaune praūžęs multimedia meno ir muzikos festivalis “Centras3” paliko savo pėdsakus M.Žilinsko galerijos erdvėse ir kiemelyje, RyRumba vakarėlyje ir Napoli restorane.

Nutrauktas vizualinis orgazmas – „POP REALITY“

Veiksmas trunka tik nedidelę sekundės dalį, tačiau vizualinis orgazmas užsitęsia valandų valandas. Ir jis kiekvienąkart gali būti pradėtas iš naujo su vis nauja baigtimi. Tai vadinama akimirkos pratęsimu arba vienu sutartiniu žodžiu – fotografija: fotografavimas ir žiūrėjimas.

ALEX GOPHER GROS ROKĄ

Praėjusį šeštadienį mus aplankė vienas garsiausių Pranzūzijos elektroninės muzikos prodiuserių Alex Gopher. Jis sugrojo išskirtinį dj setą vakarėlyje “Paris – Vilnius”, Forum Palace klube “Galaxy”. Susitikome ir paklausėme jo, kuo šiuo metu užsiima, kas įdomaus vyksta jo gimtosios šalies muzikinėje scenoje ir dar šio bei to.

Deutsch Nepal @ Terminalas

Daug kas apie garsus, skambėjusius sekmadienio vakarą “Terminale”, pasakytų: “Neišgėręs nesuprasi”. Gal todėl pagrindinis vakaro herojus iš Švedijos nepamiršdavo priminti, kad atėjo “drinking time” ar bent jau iškelti litrinį bokalą alaus.

ATARI TEST @ GRAVITY

Tiesa pasakius, man jau prieš metus buvo keista, kad Ignui i.v. pradėjus rengti vakarėlius “Gravity” jie nesivadino “Atari”. Apie tai girdėjau gandus, kad neva tuomet “Gravity” norėjo šiek tiek kitokio produkto nei sunkusis “Atari”. Taip atsirado “Evolution”, kuris turėjo būti kažkas per vidurį tarp tribal house atariuose ir tiesiog house baltame Vilniaus klube.