2005 March

I Need A Hiro!

“The Matsuri Festival” vyko vieną šaltą sekmadienį žymioje Londono East Endo gatvėje Brick Lane. Chillifunk records ir genkilondon.com remiama šventė skirta pasirodyti menininkams, muzikantams ir grupėms tradicinio japonų festivalio “Matsuri” proga…

Euro Rock Vilnius 2005

Kovo 26 dieną sostinės klube „INTRO“ pasibaigus konkurso „Euro Rock Vilnius 2005“ atrankinių koncertų maratonui paaiškėjo, kas atstovaus Lietuvai muzikos seminare „Euro Rock 2005“ Duisburge (Vokietija) bei „EURO<26 Lenkija“ rengiamame koncerte „Colors of Europe“.

EJECTES / DR. GREEN @ Pergalė

Prie mėlynųjų ežerų ir pilkųjų kalnų už laisvę kovoja įvairiaspalvės tulpės. Atsidūstu, išjungiu radiją ir išeinu. Kas galėtų pradžiuginti mano širdį? Žiedų aplinkui nematyti, tačiau iš tolo užuodžiu svilėsius. Drėgnas vėjas neša jų kvapą nuo „Pergalės“ rūmų – kaip ženklą. Gedimino prospekte ant ratukų stovi stendas su žodžiais EJECTES ir DR.

InCulto @ LRT Studija

INCULTO dabar apkaišyti titulais, nesislepia nuo kamerų, daro puikų šou masėms. Ko dar galėtų norėti paprastas paprastos muzikos gerbėjas, kuris, tarkim, nuoširdžiai nori judinti kojas, o ne smegenis? Ogi koncerto DVD įrašo, kad galėtų netrukdomas trypti latino ritmu. Pasakyta – padaryta. INCULTO presents: gyvo garso koncerto filmavimas LRT studijoje kovo 24 dieną.

Basoji Primadona

„Geri žmonės, nesvarbu ar jie turčiai ar vargšai, juodieji ar baltieji, visuomet buvo mano draugai“, – teigia Cesaria Evora. Ši Žaliojo Kyšulio salų žvaigždė, tituluojama viena įtakingiausių juodaodžių atlikėjų pasaulyje. Dainininkė, kurią artimi draugai vadina tiesiog „Seze“, muzikos fanams geriau žinoma kaip „Basoji primadona“, dėl pomėgio basomis dainuoti scenoje.