2006 March

“Sutemos.net” – langas į pasaulį

Sutemos.net savo darbus publikuojantis vokietis Marsen Jules padėjo Dortmundo mieste gegužės 12-27 suorganizuoti pirmąjį “Electronic Baltikum Festival”. Lietuvą jame atstovaus FUSEDMARC, Walkman, no_joy, Partyzanai DJs, DUBLICATE. Prestižinis britų muzikos žurnalas “THE WIRE” paskelbė 15-os įdomiausių pasaulio interneto įrašų kompanijų (angl. […]

Stereo45 b-day @ Arka Gallery

Išsipustę, skrybeliuoti, skraidančiais drugeliais pilve ieškome VIP įėjimo į gimtadienį (tokie būna?). Dar keli drugelių sinchroniški suplasnojimai ir pakylame. Vėjo gūsis nuneša mus į eilės galą prie… „Mados infekcijos“ „afterio“ tualeto. Ten balsas už durų praneša „Tik abonentams“ ir garsiai nusijuokia. Ėėė, bėgame iš ten (lietuviški haute couture vakarėliai man niekada nepatiko), mirkteldami poetui Aleksandrui, kurį vėliau sutiksime tikroje „tūsofkėje“ (įdomu, jei nebūčiau mirktelėjus, ar būtų atėjęs?).

Kino Pavasaris (Id.)

Pirmą kino pavasario dieną Vilniuje šalta ir drėgna. Prikimštas visuomeninis transportas, girdimos pašnekesių nuotrupos gatvėse. Panašus jausmas ir „Forum Cinemas“ didžiojoje salėje prieš atidarymą. Žmonių mažiau nei buvo tikėtasi. Nors bilietų nebuvo jau kelias dienas, atidaryme lyg skylės žiojėja tuščios žiūrovų kėdės.

Išleista antroji CCCP plokštelė

Atrodo, kad jaunasis prodiuserių duetas iš Lietuvos CCCP rimtai užsibrėžė tikslą šturmuoti šokių muzikos rinką Vakaruose. Praėjus vos keliems mėnesiams po pirmos plokštelės „I want your body“ išleidimo, kovo pabaigoje dienos šviesą išvydo jau antrasis Art G ir Justin Xara darbas „September rain“.

Booralio @ Gravity

Visuomenėje egzistuoja įvairūs šeimyniniai reiškiniai. Šeimyniniai filmai, šeimyniniai ginčai, šeimyninės picos… Prie visos šios šeimynos galime pradėti priskaičiuoti ir šeimyninius vakarėlius. Šeimyninis vakarėlis – tai tokia šventė, kurios metu jautiesi lyg kažkieno vestuvėse ar giminės susitikime po vidurnakčio, kai visi jau gerokai „įšilę“ baubia šimtą kartų dainuotas dainas ir tokiu būdu atiduoda duoklę senosioms reivo tradicijoms.