2008 November

PERINEUM FEST @ Kablys

Perineum – noise/experimental leiblas Kablyje atšventė 5 metų sukaktį ir net dvi savaites vaišino gimtadieniniais koncertais.

Truputis šilumos iš Pietų Amerikos: Cumbia ir Reggaeton

Įvairių šalių muzikantai, imasi šio garbingo darbo – apšviesti jaunuomenę, pavedžiojant juos etninės muzikos koridoriais. Vertėtų paklausyti, ne tik lietuvaičių Rasos ir Jono folklorinio naujadaro skambesį, bet ir svetimų tautų.

Lapkričio 29 d. festivalio “tarp 08“ diena Vilniuje bus pati intensyviausia

Tarpdisciplininius menus ir poeziją jungiančio tarptautino audiovizualinės ir eksperimentinės poezijos festivalio „tarp 08“ paskutinysis vakaras 2008 lapkričio 29 d. vyks alternatyvios muzikos klube „Musė“. Sienas griaus net trys koncertai: poetinio spengsmo grupė „Betoniniai triušiai“, audiovizualinės poezijos grupė „AVaspo“ ir eksperimentinę […]

Interviu su Phaeleh

Dubstep viesulas vis dar siaučia Vilniuje ir atpučia mums labai gilų, labai minimalų, labai muzikalų ir labai fainą bičą Phaeleh, kuris atskris tiesiai iš Bristolio tam, kad išplautų iš laptopo savo naujausią muziką.

NAKTINĖ PUFAIKA – „Naktinė pufaika“

Siurprizas, siurprizas, tačiau šiame albume skamba visai kitokia „pufaika“ – netikėtai rimta ir lyriška. Netgi įsimylėjusi. Ir, deja, lietuviškai taisyklingai normuota.