2009 April

Ore Grotuvo 2009 I ketvirčio Top 5

Ore grotuve jau per 300 grupių, bet kurių klausomasi dažniausiai? Ar naujai skelbiama muzika nukonkuruoja senbuvius? Pagaliau – kas madingiausia šį pavasarį? I šiuos klausimus atsako Ore Grotuvo 2009 I ketvirčio Top 5 apžvalga, pristatanti daugiausiai per šių metų pradžią klausytus kūrinius.

Opus 3 turi pasiūlymą jauniesiems dailininkams

Gegužės 16-ą, šeštadienį „Opus 3” visus kvies į meniškiausią savo renginį Vilniaus klube „Gravity”, kuriame susijungs modernus šokis, dailė, video menas ir muzika. Renginyje „Opus 3 Meno Sintezė” šoks Gyčio Ivanausko teatro aktoriai šokėjai, koncertuos Pieno Lazeriai, alternatyviosios muzikos apdovanojimų […]

Žmogaus teisių politika Lietuvoje. Kur ji?

Kai iškišom galvas 1990-aisiais skelbėme, kad tapome demokratine valstybe. Tačiau kas ta demokratija mes nežinojome. Tiesioginio ryšio su žmogaus teisėmis taip pat nematėme. Nematome ir dabar?

Handsome Furs @ Roxy (Klaipėda), balandžio 25 d.

Kalbėti iš kokios nors specialisto pusės apie Handsome Furs pasirodyma yra paprasčiausiai neįmanoma. Reikia tiesiog viską matyti ir jausti kaip jie sugeba įsisupti į aplinką ir ją apdoroti.

Trinity Sound System – reggae iš Švedijos Lietuvoje

Švedijos reggae ir dancehall scenos vėliavnešiai atvyksta į Lietuvą! Gegužės 1 d. Trinity Soundsystem Vilniuje, klube Satta, Gegužės 2 d. Kaune, Kauno radio gamykloje Trinity įkūrė šeši nariai: Fabulous G, Heavyman, Daddy Zato, Governor Andy, Goldfinger ir Generator. Taip pat […]