Gintarui neabejingiems – meno inkubatorius

„Suvienyti lietuvių meninkus, pateikti ir pristatyti jiems modernų – šiuolaikinį gintaro apdirbimą, supažindinti su autoriais ir darbais, idėjomis, kurios leidžia praplėsti pasaulėžiūra, parodyti jiems, kad gintaras nebėra tik mamų ir močiučių stalčiuose gulintys karoliai. Leisti jiems isreikšti savo idėjas ir suteikti galimybę jas eksponuoti galerijoje.“ Štai tokios idėjos vedinas Baltijos gintaro meno centras rengia meno inkubatorių „Iš kartos į kartą“.

Norintieji dalyvauti inkubatoriuje turi pateikti foto arba video medžiagą, kurioje atsispindėtų kitokia nei įprasta Lietuvos vertybės – gintaro koncepcija.

Reikalavimai darbam:

Foto: 3840 x 2304 rezoliuzija, 300 dpi, pateikiami *.jpg formatu.
Video: nekompresuotas .avi formatas arba (kadro dydis: 720×576 pikseliai), kompresija – DV-PAL, 48kh garsas (nebūtinas), įrašyti į DVD diską ar kitą laikmeną.Video turi būti naudojama originali muzika, kurios autorinės teisės yra pasibaigusios; arba gautas garso takelio autoriaus sutikimas panaudoti muzikos kūrinį filmui.

Prizas kol kas neatskleidžiamas, bet, leidžiama suprasti, kad tai bus galimybė menininkui parodyti save plačiajai visuomenei.

Jei susidomėjai, pristatyk darbus Gintaro galerijai iki gegužės 10 d.