2009 July

M. Vainilavičiūtė: fotografija, studijos ir patriotizmas

Nottinghamo Trento universiteto fotografijos studentė – apie studijas, gyvenimą svečioje šalyje ir ir savo santykį su fotografija.

„ArtLab“ kviečia pažvelgti į save įdėmiau

Neseniai Klaipėdos miestui pristačiusi meno terapijos „stebuklą“ ir rankų darbo lėles, galerijos „ArtLab“ komanda rugpjūčio 3– ąją, 18 val., lauks tų, kurie dar nespėjo susipažinti su meno terapija, taip pat išsamiai pasakos apie autoportreto kūrimo procesą bei istoriją. Šioje nemokamoje konsultacijoje lankytojai bus kviečiami atidžiau pažvelgti į savo asmenybę.

Melt! @ Ferropolis/DE, liepos 17-19 d.

Nuo Vokietijos festivalių gausos raibsta akys bei ausys, tačiau dauguma jų vienodi iki pažaliavimo. Greičiausiai dėl pilnai išdirbtos bendros idėjos Melt! laikomas tiesiog geriausiu šiame krašte.

The Killers leis koverių albumą

Amerikiečių rokeriai The Killers, atrodo, apsisprendė, kad sekantis jų albumas bus svetimų dainų versijos – ir jau paminėjo tokius skirtingus muzikantus kaip Genesis, Tom Waits, Cyndi Lauper, Iggy Pop ir… Fleet Foxes. The KIllers artimiausiu metu šalia LIetuvos galima išvysti […]

Apkaltino pavogus “Down Under” melodiją

Muzikos leidėjas “Larrikin Music” apkaltino grupę Men At Work 1981 metais pavogus seną vaikišką dainelę “Kookaburra Sits in the Old Gum Tree” ir iš jo padarius bene didžiausią visų laikų australų hitą “Down Under”. Toliau byla bus nagrinėjama teisme. Gerai, […]