Festivalis „Enter9“ kviečia prisijungti vaizdo menininkus

Jau devintą kartą balandžio 21 – 23 d. Šiaulių dailės galerijoje ir kitose miesto erdvėse rengiamas medijų meno festivalis „Enter9“. Kaip ir įprasta jame su savo darbais kviečiami dalyvauti ir judančio vaizdo kūrėjai.

Kaip ir kasmet, taip ir šį pavasarį Šiauliuose įvyks įdomia tradicija tapęs medijų meno festivalis „Enter9“, įvairiose vietose ir įvairiais būdais supažindinantis su garso, vaizdo, teksto ir kitais meno kūriniais bei jų autoriais. Apie dalį šio renginio programos, pristatomos kaip festivalis „Inferno“ jau rašėme anksčiau.

Šiais metais pagrindiniu renginio objektu taps medijuoti tapatumai. Mokslinėje festivalio konferencijoje ir projektų pristatymuose bus analizuojamos teorinės, filosofinės, estetinės medijuotos tikrovės prielaidos, organizuojamos elektroninio garso laboratorijos.

„Enter9“ jau nebeįsivaizduojamas be konkursinių autorinių trumpametražių filmų konkurso. Todėl judančių vaizdų meno entuziastai kviečiami nepraleisti progos ir dalyvauti ne tik dėl prizų (už pirmą vietą žadama 1 tūkst. litų), bet ir dėl galimybės parodyti savo kūrybinę drąsą.

Organizatoriai laukiame trumpametražių skaitmeninių, animacinių, video, kino filmų, kuriuos reikia siųsti visais įmanomais formatais fiziniu (Šiaulių dailės galerija, Vilniaus 245, Šiauliai LT – 76343, t. 521161) arba elektroniniu paštu (galerija@splius.lt) iki balandžio 20 d.

www.siauliugalerija.lt
Daugiau info apie „Enter“ festivalį