2011 May

Festivalis Karklė 2011

Trys dienos gyvos muzikos, šokių aikštelę atstojantis smėlis ir valiūkiško vėjo pravėdinta galva – festivalis ant jūros kranto „Karklė 2011. Live Music Beach“ pateiks ypatingų alternatyvų ieškantiems išskirtinių įspūdžių. Pasiruošimas vyksiančiam renginiui jau įsisiūbavo, tad melomanai gali neabejoti, kad Žolinių savaitgalį (rugpjūčio 11-14 d.) jiems neteks draugauti su prekybos centrais ar miesto dulkėmis.

Seekae – +Dome (Rice Is Nice, 2011)

Šiemet Seekae savo leidėjo Rice Is Nice rankomis išleido antrąjį albumą pavadinimu +Dome, kuris jau spėjo užsitarnauti tvirtas ir teigiamas pozicijas pokalbiuose apie muziką įvairaus plauko melomanų vakarėliuose.

HomeProduction prisigalvojo namų darbų – padaryt po gabalą kas savaitę

Įkvėptas Kanye West “Good Fridays” idėjos, Tadas-Homeproduction jau šį pirmadienį (gegužės 30-tą) startuoja su savo paties “New songs every week” projektu. Atlikėjas savo gerbėjams žada bent dešimt savaičių reguliariai dovanoti po naują kūrinį. Skamba kaip iššūkis! Pasirodžius visoms dainoms, ketinama […]

Berlyne pristatytas Ingos Likšaitės, Kenneth Flak ir Külli Roosna bendras performansas

Gegužės 26 dieną, ketvirtadienį tekstilininkės Ingos Likšaitės ir choreografų Kenneth Flak, Külli Roosna bendras performansas „Eskizas“ (angl. Chalk Out) buvo pristatytas galerijoje IAC-Berlin, Berlyne. „Eskizas“ tai paruošiamasis projektas, performanso juodraštis ir kartu kūrybinio proceso iliustracija, kurioje atsispindi menininkų kelių mėnesių […]

Žongliravimo poezija teorija ir praktika

Po performanso “nunu” premjeros pakalbinau Gabrielę Labanauskaitę (G), Žygimantą Kudirką (Ž) ir Darių Jurevičių (D) apie jų naują projektą ir kūrybą.