2011 June

Awx: Man smagu, kad kažkas skaito, siunčiasi ir klauso muzikos

Jau kuris laikas Awx podcastai pubilikuojami ir mūsų OreCast rubrikoje, tad leidome sau padaryti tai, ko paprastai nedarome – tiesiog pakalbinti savo bendradarbį apie rašymą kaip hobį.

F!RE

Renginio anonsas skelbė : „Bus taip gerai, jog pamirši laiką, gyvenimą, mirtį – gyvensi muzika, gersi muziką, būsi muzika!“ Krunio ežero pašonėje būtent taip viskas ir vyko.

Pokalbis su Lietuvos dešine: LTJS

Norėjau iš arti pakalbinti Lietuvos tautinio jaunimo sąjungą bei sužinoti jų nuomonę apie įvairius reiškinius. Su operatoriumi Danieliumi Buckumi (ANTI-TV) apsilankėme viename organizacijos rengtame minėjime.

Antrojoje renginių serijos „Silence Live“ dalyje – australai Architecture in Helsinki

Vis didesniais užmojais lietuviškąją sceną kilnojantis Silence vardas su savo nauju gyvų renginių ciklu verčia krykštauti ir žiopčioti: prieš mėnesį šio sumanymo dėka Vilniuje lankėsi kanadietis Caribou, o štai liepos 5-ąją, Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos išvakarėse, „Vasaros terasoje“ koncertą po atvirtu dangumi surengs australų grupė Architecture in Helsinki.

Pirmojo Cold Tear Records albumo autorius SoulSonic grįžta su nauju darbu

Reikia turėti švarų protą, kad kurdamas keliais skirtingais vardais sugebėtum išlaikyti kiekvienos krypties grynumą. Atrodo SoulSonic kol kas tas negręsia, nors jo pačio įkurtoje leidykloje Cold Tear Records (CTR) neseniai pasirodęs trečiasis studijinis darbas Every Day is Good po truputį linksta į jo kito projekto Girių Dvasios būdingą nuotaikos gylį.