Labdaros vakaras su Elle G Kaune

Balandžio 16 d., trečiadienį didžiausias šiltojo sezono nemokamų renginių ciklas Kaune “Romuvos pasažas” kviečia susiburti į legendinį kino teatrą, kur vyks specialus ciklo programos ciklo stiprinimui skiriamas labdaros vakaras – dueto „Elle G“ albumo “Never Ending Story” pristatymas.

Praėjusį vasaros sezoną “Romuvos pasaže” šarmingai atidaręs Giedrės Nalivaikaitės ir Elenos Augustinaitės muzikinis duetas, padedamas grupės perdainuoja ir savaip interpretuoja gražiausias 3–8 dešimtmečių melodijas. Šįsyk Elena ir Giedrė atvyksta į legendinį kino teatrą ne tik su ukulele bei virtine žiūrovą stebinančių muzikinių niekučių, bet ir pirmuoju albumu. Proginėje programoje skambės “Elle G“ klausytojams jau gerai pažįstamos senosios melodijos bei viena savos kūrybos daina. Visai neseniai iš turo Jungtinėse Valstijose sugrįžusios merginos dainuos lietuvių, prancūzų, vokiečių ir anglų kalba bei išskirtinai Kaune pateiks keletą muzikinių staigmenų.

Debiutinio albumo pristatymo metu scenoje švelnų ir moterišką dueto skambesį papildyti pasiruošė vyriška grupė, sudarysianti didžiausią iki šiol Kaune su duetu skambėjusį sąstatą.

Frazė„never ending story“ iš pirmosios Elenos ir Giedrės kūrybos dainos tapo pažadu klausytojams, kad atlikėjos nesustos kurti ir ateityje tikisi pristatyti vis daugiau savo kūrybinių ieškojimų.

Elle G” koncertas ir albumo “Never Ending Story” premjera tai kvietimas prisidėti prie nemokamų renginių ciklo “Romuvos pasažas” programos stiprinimo. Koncerto pradžia 20 val., o įėjimo kainą rengėjai kviečia pasirinkti patiems ir paaukoti pasirinktą sumą. Tradiciškai šiltuoju metų laiku prie kino teatro „Romuva“ įsikuriantis nemokamų renginių ciklas ketvirtąjį muzikos sezoną pradės gegužės 29-ąją ir vasaros ketvirtadieniais surengs per dešimtį koncertų.