2014 July

Monkey Tank fotosesija – pataisos namuose

Alternatyvaus roko trijulė iš Vilniaus „Monkey Tank” pristato vasarišką ir spalvingą fotosesiją, kuri buvo padaryta apleistoje Vilniaus antrųjų pataisos namų gamybinėje bazėje. Pavasarį debiutinį albumą „Sugar, Spice & Everything Nice” išleidusi bei surengusi koncertinį turą po didžiausius Lietuvos miestus, grupė […]

Gyvenimo projektas Deeper Upper

Jie aplenkė 3000 grupių ir finale Paryžiuje, – nepaisant to, kad, anot pačių muzikantu tai buvo blogiausiai įgarsintas pasirodymas, – paėmė pirmą vietą „EuroMusic Contest“ konkurse. Maždaug alternatyvioje „Eurovizijoje“, kuri buvo transliuojama 88 šalyse internetu. Už prizą gavo įrašų sesiją Graikijos Santorini saloje esančioje, prabangų poilsį ir darbą derinančioje „Black Rock“ studijoje [http://www.blackrock-studios.com/].

„Yaga Gathering 2014“: ko laukti ramybės scenoje ir idėjų erdvėje

Ketvirtadienį, liepos 31 dieną, prasideda festivalis „Yaga Gathering 2014“ – penkias dienas trunkanti magiška muzikos ir menų fiesta, praturtinta sveikatingumo užsiėmimais, įvairiomis edukacijomis ir kitais užsiėmimais. Likus dienai iki festivalio pradžios organizatoriai atskleidžia, ko laukti ramybės scenoje bei pirmą kartą pristatomoje idėjų erdvėje.

“Yaga”: “Bendruomeniškumas – mūsų vertybė”

Liepos 31 – rugpjūčio 4 dienomis vyksiantis muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering 2014“ elektroninės muzikos mylėtojus džiugina jau daugiau nei dešimtmetį. Iš visai nedidelio, žinomo tik ribotam žmonių ratui, festivalis tapo laukiamu, įtrauktu į Europos festivalių kalendorius, įvykiu. „Yaga Gathering“ organizatorius Anton Shoom atvirai pasakoja apie festivalio organizavimą, kritiką ir šiemet laukiančias naujoves.

Urban exploring: Expo 2000

Hanoveris – išlaižytas ir blizgantis Vokietijos miestas, gyventojų skaičiumi prilygstantis Vilniui. Tačiau itališkai bavariškais senamiesčiais ir rožių krūmais apdaigstytais gyvenamaisiais rajonais apsistatęs miestas turi ir tamsiąją Mėnulio pusę – apleistus pastatus ar ištisus rajonus. Expo 2000 – tarptautinė paroda Vokietijoje, […]