“Centras” skelbia atvirą kvietimą menininkams

Šių metų spalio 23-25 dienomis jau devintąjį kartą Kaune vyksiantis medijų meno ir muzikos festivalis kviečia menininkus dalyvauti Lietuvos ir užsienio kūrėjus subursiančioje programoje.

Per ilgus gyvavimo metus festivalis CENTRAS, suteikiantis taip reikalingą kūrybinę nišą pradedantiems ir profesionaliems medijų meno atstovams bei skatinantis audiovizualinių technologijų ir įvairių meno sričių sintezės galimybes, tapo vienu svarbiausių Kauno miestą reprezentuojančių nišinių renginių. Centrinėse Kauno erdvėse reziduojantis festivalis kiekvienais metais tampa miesto atviros kultūros židiniu, gausiai sutraukiančiu lankytojus, besidominčius šiuolaikiniu menu. Festivalis CENTRAS, siekiantis visapusiško programos išpildymo ir įvairių sričių menininkų kūrybinio bendradarbiavimo, yra pristatęs daugybę kūrėjų iš Lietuvos ir užsienio, tokių kaip Rimas Sakalauskas (Lietuva), Tadas Černiauskas (Lietuva), Dieter Vandoren (Olandija), Videokultur (Šveicarija), Kriget (Švedija), Kurak (Lietuva) ir daugelį kitų.

Festivalis CENTRAS skatina ieškoti naujų meninės raiškos galimybių ir kviečia įvairaus amžiaus menininkus teikti tardpsiciplininio, naujųjų medijų meno sričių kūrinius laisva tema.

Paraišką, kurioje reikia nurodyti festivaliui teikiamo darbo pavadinimą, trumpą aprašymą, nuotrauką, techninius ir įrengimo reikalavimus bei menininko gyvenimo aprašymą su kontaktais, prašome siųsti el. p. adresu info@cntrs.lt iki rugpjūčio 31 d. (imtinai).