Nauja grupė THE ROOP

Pristatomos dainos „Be Mine“ garso korekcijos buvo atliktos vienoje žinomiausių pasaulio studijų – Sidnėjuje įsikūrusioje “Studios 301”. Prie šio kūrinio (kaip ir prie kitų grupės dainų) dirbo muzikos rinkoje itin gerbiamas ir vertinamas garso režisierius Leon Zervos, kurio dėka dienos šviesą išvydo tokių grupių, kaip „Aerosmith“, „Muse“, „Maroon 5“, „INXS“ ar atlikėjo Carlos Santana kūryba.

„The Roop“ narių teigimu, darbas su L. Zervos – tai neįkainojama ir neišmatuojama muzikinė patirtis. „Siuntėme jam savo kūrinius, tačiau tikrai netikėjome, kad Leonas sutiks dirbti su mumis. Juk jis – vienas iš geriausių savo srities specialistų visame pasaulyje, gaunantis šimtus naujų kūrinių kiekvieną dieną! Tačiau sulaukę jo patvirtinimo, kad imsis šių dainų, dar kartą supratome, kad atkaklus darbas ir meilė tam, ką darome, duoda rezultatų. Jis ne tik sutiko dirbti kartu, bet ir pagyrė mūsų muziką bei davė asmeninių patarimų“, – sakė vilniečiai.

Žinia, kad dirbs su Leonu Zerva grupės „The Roop“ vyrukams tapo ne tik milžinišku jų muzikos įvertinimu, bet kartu ir didžiule paskata bei motyvacija.

Grupė džiaugiasi, kad “Be Mine” dainos vaizdo klipe pagrindinę rolę atlikti sutiko įsimintinų bruožų aktorė Severija Janušauskaitė, kuri taip pat suvaidino lietuviškame filme „Anarchija Žirmūnuose”. O visai nesenai, prestižiniame Rusijos kino festivalyje atsiėmė geriausios aktorės apdovanojimą už pagrindinį vaidmenį Annos Melikiyan filme „Žvaigždė“.

Pagrindinė priežastis Severijai nusifilmuoti „The Roop” vaizdo klipe – tai pats kūrinys. „Man patiko dainos skambesys, girdisi, kad žmonės dirbo atidžiai ir profesionaliai”, – sakė Severija. Pasak aktorės, jai vaizdas ir garsas yra tolygu. „Kai filmuojuosi filme, aš iškart galvoju kokia bus muzika. Čia yra atvirkščiai – pirma daina, o po to vaizdas. Šiuo atveju daina mane įkvėpė ir klausimų daugiau neliko.”

Severija prisipažino, kad tai buvo pirmas kartas, kai ji nusifilmavo muzikiniame vaizdo klipe. Aktorei ši nauja patirtis patiko, ypač džiaugiasi galutiniu variantu ir išpildytu scenarijumi, kuris gražiai sugula per visą dainą ir subtiliai paliečia baimės būti kitokiu, jausmų temą.

Grupės puslapis: http://theroop.com

Facebook paskyra: https://www.facebook.com/theroopband