Reperis Omerta pristato net du naujus kūrinius

Repo atlikėjas Omerta, gerai žinomas hitais “Alibi”, “Žodžių magija” ir “Saugok, tai ką turi šiandien”, ištikimiausių klausytojų ratui pristato net du naujus kūrinius iš būsimo, pirmojo dvigubo lietuviško repo albumo „Alibi“.

Praėjusiais metais išleidęs prieštaringai vertinamą ženklu “+18” pažymėtą vaizdo klipą “Savi”, reperis OMERTA šiandien pristato net du naujus kūrinius. Vienas jų, – „
Žingsniai“, bendras darbas kartu su roko grupės ANBO lyderiu Paškium. “Ši daina buvo ilgai brandinta ir jos kelias nebuvo lengvas, bet aš džiaugiuosi rezultatu. Tai stipri daina, kuri yra visiškai nepavaldi laikui. Ji ne tik apie egzistenciją ir mūsų visų trumparegiškumą, nesuvokimą, kad reikia gyventi čia ir dabar, bet kartu ir apie kiekvieno mūsų vertybinį pagrindą, kurį visada stengiuosi sustiprinti. Vis dar tikiu, kad geras grįžta geru”, – sako OMERTA.

Antras kūrinys – “Pažvelk”, kuris įrašytas kartu su Svaru, kultinės lietuviško repo grupės G&G Sindikatas lyderiu, bei perspektyvia vokaliste – Justina Stankevičiūte. “Permainos mūsų gyvenime prasideda tada, kai mes patys to norime ir tvirtai tikime, kad galime keistis. Šis kūrinys, tai raginimas pažvelgt į save ir į savo artimus, keistis ir keisti, nebijoti būti savimi”, – sako OMERTA.

Pirmas dvigubas repo albumas Lietuvoje

Šie metai repo atlikėjui OMERTA bus kaip niekada įsiminti ir triukšmingi. Neužilgo reperis išleis pirmą dvigubą repo albumą Lietuvoje. “Tai bus pilnavertis albumas, tikrąja to žodžio prasme. Niekada nemaniau, kad leisiu albumą, kuriame bus arti 40-ies kūrinių, bet aš į jį sudėjau visą save ir net daugiau”, – atvirauja OMERTA. “Pusė albumo dainų gimė per nepilnus šešis mėnesius. Tai buvo įdomus ir, tuo pačiu, be galo sudėtingas laikotarpis pareikalavęs nemažai ištvermės ir jėgų, tad ties finišo tiesiąja, dėl sveikatos problemų, albumo leidybą teko perkelti iš vasario mėnesio į kovą”.