„Lizdas“ žadina naktinį Kauno gyvenimą

Po trumpų atostogų, savo antrąjį šokių sezoną jau pasiruošęs pradėti Kauno naktinis klubas „Lizdas“. Sugrįžti iš pievų po stogu, „Lizdas“ pakvies pirmosiomis rugsėjo dienomis. Atidarymo savaitę ilsėtis nebus kada – planuojami trys renginiai.

Visą sezoną siekdami džiuginti savo lankytojų ausis ir širdis, klubo šeimininkai žada elektroninės muzikos atradimus ir daug vėlesnius rytus.

Rugsėjo pirmąją „Lizde“ šokius pradės vakarėlis „Gvazikai raudoni“ . Įprastai, dvyliką gyvenimo metų ši data reikšdavo naujus mokslo metus. Tačiau šį kartą skambutis kvies jau ne už suolo, o į šokių aikšelę. Čia, išssiilgę savo auklėtinių, pasitiks klubo rezidentai. Rugsėjo pirmosios naktį už pulto stos ir vasaros nuotykius aptarti kvies visa „Lizdo“ šeimyna: Pakas, Roads, Dikembed, Jbounce, Ria R, Alko, Mr. Propper. Namų darbai paruošti, tad diskoteka gali užsitęsti iki paryčių.

Pirmasis sezono penktadienis patikėtas renginių serijai – „Tarp Dviejų Aušrų“. Viena ryškesnių vakarelių ciklo komanda nusiteikusi sezoną pradėti rimtai. Rugsėjo 4-ąją šokdins renginio šeimininkai, taip pat minimal.lt bendruomenės nariai – Šarūnas Šimaitis LSAR, bei KASHAR. Naktį melodijomis taip pat dalinsis ir „partyzanas“ Gvidas. Pasveikinti vietinių atvyks „S1 Warsaw“ įrašų kompanijos įkūrėjas ir Boiler Room‘o įgaliotinis Lenkijoje – GROBEL. O šio vakaro akcentu taps svečiai iš tolimųjų Meksikos krantų. Į „Lizdą“ atvyksta meksikiečių Jenice ir Canibal projektas –„Zombies in Miami“. Meksikoje šiuo metu puikiai žinomi ir lyginami su tokiais prodiuseriais kaip: Rebolledo ir Daniel Maloso. Atlikėjai jau įsitvirtino Europos, JAV ir Meksikos miestų scenose. Jų muzika, tai – techno hibridas su roko stiliaus priemaišomis. Dviejų žanrų susiliejimas skamba giliai, tamsiai ir tuo pačiu ritmingai. Gyvi pasirodymai pulsuoja energija. Sintezatoriais, ritmo mašinomis (drum pads) ir vokalu atlikėjai išgauna originalius, negirdėtus muzikinius efektus. Pasirodymo metu publika panardinama į dar negirdėtą muzikos pasaulį. „Zombies in Miami“ projektą palaiko tokie tarptautinio lygio atlikėjai : Michael Mayer, Pachanga Boys, Matias Aguayo, Jennifer Cardini, Ivan Smagghe ir kt. Vienas žinomiausių jų darbų – COMA grupės remiksas, išleistas įrašų studijoje KOMPAKT, kartu su Terranova & Roosvelt remiksais (12“ – September 2013).

Naujajį sezoną „Lizdas“ savo lankytojams yra paruošęs staigmenų. Rugsėjo 5-ąją startuos visiškai naujas renginių ciklas „Takeover“. Kiekvieną mėnesį vienai šeštadienio nakčiai „Lizdas“ užleis savo erdvę bičiuliams. Jiems bus patikėta visa aplinka, baras ir DJ pultas. O naujieji šeimininkai savo ruožtu yra įpareigoti atsivežti viską, ką turi geriausio. Pirmieji „Lizde“ savo jėgas išbandys Klaipėdos „Kaštonas“. Pasiruošę įpūsti uostamiesčio dvasios „Kaštono“ meistrai jau pakuoja funk‘o, regio bei hip-hop‘o vinilines plokšteles ir ruošia baro komandą. Ko dar sulauksime „Lizde“ kol kas paslaptis, tačiau renginio organizatoriai žada nustebinti.