Imagine Dragons Vilniuje

Las Vegaso poproko grupės Imagine Dragons koncerto  Vilniuje skarbonkėje klausėsi apie 10 tūkstančių žmonių. Hitais „Radioactive“, „Demons“ ir „It’s Time“ savo vardą išsikovoję „drakonai“ susibūrė 2008 m., ir per šį laiką sukūrė pavydėtiną karjerą: laimėjo „Grammy“ statulėlę, du Amerikos muzikos apdovanojimus, penkis „Billboard“ apdovanojimus. Prestižinis amerikiečių žurnalas „Rolling Stone“ dainą „Radioactive“ 2013-aisiais įvardino kaip „didžiausią metų roko hitą“. Jaunajai muzikos klausytojų kartai jie yra vienas kertinių vardų, reprezentuojantis modernią pop ir roko muziką.
Anot Karolio Vyšniausko: “Nesikeikiantys, alkoholio nevartojantys ir lengvą melodingą muziką grojantys Imagine Dragons yra bene tobula „šeimyninė“ grupė.” Pernelyg saugi, kad būtų įdomi.
Grupei šis koncertas buvo vienas paskutiniųjų ture, kurio metu jie pristatė antrąjį savo albumą „Smoke + Mirrors“, išleistą beveik prieš metus. Vos pasirodęs albumas iš karto debiutavo pirmojoje vietoje tiek JAV, tiek Jungtinėje Karalystėje ir Kanadoje. Pasaulinį koncertų turą grupė pradėjo pernai balandį Čilėje. Nuo tada jie keliavo per abi Amerikas, Okeanijos ir Azijos šalis.