Estijos funk muzikos perlas Kali Briis pristato singlą „Miracle”

Lietuvaičių širdžiai artimos Estijos funk muzikos perlas Kali Briis pristato pirmąjį singlą „Miracle” iš savo ilgai laukto debiutinio albumo „Let’s Play Love”, kurį savo klausytojams gimtojoje šalyje bei Lietuvoje ketina pristatyti jau visai netrukus.

Per kraštus besiveržianti energija, rinktiniai ritmai ir ausiai malonus vokalas – Kali Briis kuriama muzika tarsi animaciniame filmuke vykstantis nuotykis, pilnas lengvo pamišimo, juoko ir energijos.

Po Kali Briis slapyvardžiu slepiasi Alan Olonen – estų muzikos prodiuseris ir atlikėjas, kurio kuriama muzika visiškai atspindi jo emocinę būseną – electro reiškia džiaugsmą, svajinga elektroniką – liūdesį, kuomet jis kupinas energijos, Alan kuria roką, o kada jaučiasi šelmiškai – pop muziką.

Nuo 2013 metų Kali Briis pasirodo ne vienas, o kartu su savo gyvo garso grupe tam, kad galėtų grįžti prie muzikos ištakų – grotų su profesionaliais muzikantais ir tikrais instrumentais. Kartu su juo šiuo metu pasirodo profesionalių muzikantų komanda – Laura Junson (vokalas, klavišai), Kaarel Kuusk (klavišai, pritariantysis vokalas), Erko Niit (gitara, pritariantysis vokalas) ir Hans Kurvits (būgnai) ir pats ponas Briis.

Nuo praėjusio rudens ši komanda visus savaitgalius leido namuose įrengtoje studijoje, tam, kad nustebintų savo klausytojus. Galiausiai, ilgai lauktas debiutinis visos Kali Briis grupės albumas „Let’s Play Love” bus išleistas šių metų gegužę. Grupė jį pristatys ir Lietuvoje – gegužės 13 d. „Liverpool” bare, Vilniuje.