The Hidden Reverse #12 – Muk pristato AciDJ Mishandle

Paskutinioji 2016-ųjų Muk “reversinė” laida iš Berlyno “Cashmere Radio”, kartu ir pirmoji jos kuruojamų laidų serijoje, kur išvykusią Muk pavaduos įvairūs svečiai iš Berlyno ir Lietuvos.

Pirmasis “Hidden Reverse” svečias AciDJ Mishandle “Kašmyro” lofte pristatė audiovizualinį VHS kasečių performansą. Kadangi kašmyrinis archyvas tėra garsams, dvi valandas rodytų vizualizacijų čia nepateiksime, nors kasetės buvo ne tik rodomos, bet būtent jomis ir miksuojama, todėl šis gyvai įrašytas miksas pasižymi ypatinga garsine lo-fi estetika.

Tačiau tai nėra naujiena AciDJ Mishandle, lietuviškai publikai dar žinomam kaip Požemis ar Požeminiai Taškai. Per paskutinius kelerius metus Požemis surengė ne vieną acid’o vakarą įvairiose ir ne ypač įprastose Vilniaus vietose, kur taip pat rodydavo ir savo glitch’ines vizualizacijas ar eksponavosi vietinėse parodose. Šiuo metu savo diy, digging-crates ir acid’o įvairiose formose propagavimo misiją Požemis sėkmingai tęsia Berlyne.

‘Muk Muski is Muk’s monthly show on the Berlin based webradio Cashmere Radio produced in collaboration with Ore.lt. 

To find out more shows check www.cashmereradio.comCashmere Radio has an open studio policy and streams from an old industrial building in Lichtenberg. Feel free to get in touch when in Berlin to visit the studios.’

“OreCast” laidų archyvą gali rasti čia.