Kovingas teatro „Kitas kampas“ premjeros pristatymas

Vienintelis profesionalus improvizacijos teatras „Kitas kampas“ kovo 28 d. Vilniuje ketina pristatyti šou „Improvizacijos kovos“ premjerą. Likus dviems savaitėms iki lemiamos kovos, spaudos konferencijoje teatro aktoriai atskleidė, kaip jie ruošiasi ir kokiais būdais ketina nugalėti improvizacijos ringe.

„Improvizacijos kovos“ – tai interaktyvus šou, kuriame aktoriai susirungs improvizacijos kovose ir padarys viską, kad pelnytų vakaro nugalėtojų titulą. Kas taps nugalėtojais – nuspręs publika, kuri galės rėkti, trypti, švilpti ar kitais būdais palaikyti savo favoritus. Vakaro nugalėtojų laukia šlovė, pralaimėjusiųjų – visiškas fiasko.

Tiesioginės spaudos konferencijos metu improvizacijos meistrai ir mažiau patirties turintys teatro „Kitas kampas“ aktoriai susitiko teatro scenoje tam, kad sau, žiūrovams ir priešininkų komandai įrodytų, jog yra pasiryžę padaryti viską, kad laimėtų improvizacijos kovą.

Jaunųjų improvizatorių komandos pusėje buvo galima išvysti kovotojus: Aistę Lasytę, Gailę Butvilaitę, Marių Čižauską ir Oskar Vygonovski, vyresniųjų – Kiril Glušajev, Martyną Nedzinską, Balį Latėną, Dimitrj Golovanov. Teatro aktorius ir vadovas Audrius Bružas jėgų premjerai semtis buvo išvykęs net į pačią Afriką, o jaunasis aktorius Laurynas Jurgelis – į Japoniją ir spaudos konferencijoje nedalyvavo.

Improvizacijos kovos“ bus nuožmios

Teatro scenoje, kuri po mėnesio pavirs improvizacijos kovų ringu, buvo karšta. Aktoriai įvairiausiais būdais demonstravo savo pranašumą bei atskleidė būsimosios kovos kozirius. Jaunieji teatro aktoriai pergalei pasiekti ketina pasitelkti nepalaužiamą drąsą, dievišką balsą, pietietiškus ritmus bei jaunatvišką meistrystę. Tuo tarpu, teatro senbūviai ramūs – jiems laimėti padės patirtis, užtikrintumas ir jų likimuose užprogramuota šlovė. Laukia nuožmi jauno maksimalizmo ir patirties kova.

Tiesa, kas aktorių laukia scenoje – nežinia. „Improvizacijos kovų“ scenarijaus kūrėjai bei teisėjai, kaip visada bus žiūrovai. Vieni taps nugalėtojais, kiti – pralaimėtojais. Kaip aktoriams seksis pelnyti publikos palankumą paaiškės improvizacijos komandų akistatos metu kovo 28 d.

„Šis reginys skirtas drąsiems ir pergales mėgstantiems žmonėms. Tegul laimi geriausi!”, – konferencijos metu sakė teatro aktorius K. Glušajev.

Įvaizdinis kovų plakatas

Tiesioginės vaizdo konferencijos metu buvo pristatytas ir šou „Improvizacijos kovos“ įvaizdinis plakatas, kurį specialiai šiai premjerai nupiešė iliustratorius Darius Zablockis. Plakate teatro aktoriai, pavirtę skirtingų sporto šalių kovotojais, – drąsūs, savimi pasitikintys ir ryžtingi kovoti bei nugalėti.

„Premjeros plakatas atspindi individualumą komandoje – mes visi esame unikalūs ir skirtingi, tačiau siekiantys vieno tikslo – pergalės. “, – apie šou apipavidalinimą kalbėjo teatro aktorius Martynas Nedzinskas.

Improvizacijos teatro „Kitas kampas“ premjeriniai „Improvizacijos kovų“ šou įvyks:

Kovo 28 d. 18 val. „Vilniaus Mažajame teatre“, adresu: Gedimino pr. 22, Vilnius;

Kovo 29 d. 18 val. „Girstučio“ kultūros centre, adresu: Kovo 11-osios g. 22, Kaunas;

Balandžio 1 d. 19 val. „Šiaulių arenoje“, adresu: J. Jablonskio g. 16, Šiauliai.