2017 September

Britų muzikos kūrėjas Ghostpoet Vilniuje pristatys naują albumą

Du kartus prestižiniam „Mercury“ apdovanojimui nominuotas artistas Vilniuje pristatys savo naujausią albumą „Dark Days & Canapés“. Pirmasis Ghostpoet pasirodymas sostinėje įvyks vasario 17-osios vakarą menų fabrike „Loftas“. Muzikos kūrėjas ir poetas, kurio tikrasis vardas Obaro Ejimiwe, debiutavo prieš aštuonerius metus. […]

Režisierė K. Gudmonaitė: girdžiu reakcijas „Ir taip kuria moteris?“

Kas yra moteriškumas? Ar būti moterimi – tai atitikti tam tikrą moters visuotinai suprantamą normą? Ar apskritai dar reikia pasaulį skirstyti į vyrišką ir moterišką pusę? Atsakymų į šiuos klausimus ieško režisierė Kamilė Gudmonaitė ir aktorės Jovita Jankelaitytė, Dovilė Kundrotaitė bei Adelė Šuminskaitė, jau rugsėjo 26-27 dienomis OKT/Vilniaus miesto teatre pristatančios premjerą „Trans Trans Trance“.

Išgirskite etno-ambient, world beat ir dub be elektroninių instrumentų

Kiekvienas iš mūsų turi sau skirtą kelią, savo pašaukimą. Vieni jį randa lengvai, kiti ilgus metus ieško geriausio savirealizacijos būdo. Tačiau būna tokių stebuklų, kad žmogui skirtas kelias yra užšifruotas jo varde. Vokietijos multiinstrumentalistas, dainininkas ir etnomuzikologas Stephan Micus yra talentas, pažįstantis kone viso pasaulio instrumentus bei daugybe jų puikiai grojantis.

„Nepatogus kinas“ skelbia programą: pasiruoškite permąstyti savo realybę!

Drąsus, savitas, aktualus ir didžiausias dokumentinio kino renginys Lietuvoje – tarptautinis žmogaus teisių festivalis „Nepatogus kinas“ skelbia filmų programą keliausiančią po dvylika Lietuvos miestų nuo spalio 12-os dienos. Vedinas šūkio „Realybė keičia(si)“ festivalis kviečia trumpam sustoti ir apmąstyti savo poziciją nuolat besikeičiančiame pasaulyje.

migloko pristato naują dainą ir klipą „Sacred Tears“

Visiems, kurie manė, jog atlikėja savo karjerą padėjo į stalčių, migloko turi gerų žinių. Jau kurį laiką ant scenos su solo „boombox“ projektu grįžusi Miglė Vilčiauskaitė – migloko pristato naują dainą „Sacred Tears“ ir ją lydintį muzikinį klipą. „Daina gimė […]