The Hidden Reverse #21 with Muk: Saturn pt.II

Praėjus metams po pirmosios Saturno kolonizacijos bei kelioms savaitėms po visomis prasmėmis skambiai nuaidėjusio “DT Camp” (per kurį, kaip teigia daugelis dalyvavusių, galimai juos buvo pagrobę ateiviai, nes visi iš šio festivalio grįžo “kažkokie kitokie”, bet nieks nemoka paaiškint, kodėl ir kaip) Muk vėl suka Saturno žiedus ant liemens vietoje lanko. Gal tai sezonu kaita, o gal tiesiog saturniška Muk natūra – absoliutus konstruktyvumas ir absoliuti destrukcija viename; didelė, bet lengvutė (nes juk įdėjus Saturną į vandenį šis neskęsta) – nors iš tiesų be šio titano pagerbimo neapsieita nei viename Ėjimae atbulomis. Kaip visad ir hyper, ir lėtas, kiek narkolepsinis, bet niekad neprarandant humoro jausmo. Jūsų dėmesiui – kas būna, kai staiga susiduria du Saturnai. Jūsų dėmesiui – The Hidden Reverse.

Visą laidų archyvą su tracklist’ais ir iliustracijomis galite rasti www.cashmereradio.org/shows/the-hidden-reverse.

‘The Hidden Reverse is Muk’s monthly show on the Berlin based webradio Cashmere Radio produced in collaboration with Ore.lt. 

To find out more shows check www.cashmereradio.comCashmere Radio has an open studio policy and streams from an old industrial building in Lichtenberg. Feel free to get in touch when in Berlin to visit the studios.’

“OreCast” laidų archyvą gali rasti čia