Tommy Cash virtualiai jau apsilankė Vilniuje

Repo oratorius bei reklamos genijus Žygimantas Kudirka-Mesijus rimtai ruošiasi lapkričio 25-osios koncertui, kai po vienu stogu susitiks su estų repo reiveriu Tommy Cash‘u. Trečiadienį jis paimprovizavo šio susitikimo tema sostinės koncertų salėje „Vakaris“.

„Galapagų“ užkulisiuose Mesijus susitiko su Tommy Cash’u. Kortos supuolė taip, kad lapkričio 25 d. jie vėl susitiks, šįkart bendrame koncerte Vilniuje. Beje, Mesijus kitą mėnesį pristatys savo naują albumą, tad dalis jo programos taip pat bus nauja.

Tiesa, Mesijus pradžiai susitiko su kartoniniu Tommy Cash‘u. Pavedžiojo jį po „Vakario“ sales, prisėdo prie stalelio, užsuko prie baro… „Duokite trys po šimtą. Man į stiklinę, jam – į vienkartinę“, – nematomai padavėjai mostelėjo Mesijus.

Mesijus atrodė įsijautęs į savo komišką, absurdišką vaidmenį, net ir popierinio veido Tommy Cash‘as. Iš pradžių atlikėjas turėjo minčių „išvesti“ savo kolegą iš Estijos į žmones, ir pasivaikščioti su juo Vilniaus gatvėmis. Tačiau vėliau sulygo, kad verčiau tai padarys su gyvuoju Tommy Cash‘u, juk susitikimo ilgai laukti neteks. Vis dėlto atsisveikinus, kartoninis Tommy vienas atsidūrė Vilniaus stoties rajone ir aplankė Halės turgų…