The Hidden Reverse #22 with Muk: Dancing with the Devil

“Galbūt nėra jokios pabaisos… galbūt tai tik mes.” Jūsų dėmesiui ir ausims – paskutinis gyvas ėjimas atbulomis kartu su Muk “Cashmere” radijuje iš Berlyno.Prieš keletą mėnesių kažkas nutiko – Muk ėmė šokti su velniu. Po kiek laiko tai privedė prie neįtikėtino supratimo. Krikščioniškoje mitologijoje ir Vakarietiškoje kultūroje velnias laikomas blogiu, jėga, kurios reikia vengti ir, svarbiausia, bijoti. Jei prisimenate baltiškąją mitologiją, Velnias arba Velinas – dvejopa dvasia, neturinti nuolatinio gėrio ar blogio vaidmens. Tad šok ir nebijok. Atsikračius baimių atsiveria niekad anksčiau neregėti horizontai.Paskutinis “The Hidden Reverse” epizodas – apie Velnią ir šokius su juo. Akivaizdu, šioje laidoje visad būta šiek tiek to dviprasmio velniuko. Muk grįžo į Meksiką, todėl “The Hidden Reverse” bus paguldytas neribotam žiemos miegui, o vietoje jo, jau greitai, “Cashmere radio” turėtų pasirodyti nauja Muk laida apie Meksiką.

‘The Hidden Reverse is Muk’s monthly show on the Berlin based webradio Cashmere Radio produced in collaboration with Ore.lt. 

To find out more shows check www.cashmereradio.comCashmere Radio has an open studio policy and streams from an old industrial building in Lichtenberg. Feel free to get in touch when in Berlin to visit the studios.’

“OreCast” laidų archyvą gali rasti čia