In’Feast Vol. 2 – sunkios ekstremalios muzikos vingiai

Vasario 3 dieną, šeštadienį, visi išsiilgę žemų sąskambių, purvo ir adrenalino yra kviečiami į sunkiausią metų puotą, kuri vyks klube Legendos. Jau antrą kartą vyksiantis festivalis pristatys gausybę įvairių muzikinių grupių bei kvies lankytojus įsitraukti į festivalio atmosferą. In’Feast tikslas – supažindinti klausytojus su sunkiausiais ekstremalios muzikos vingiais bei atskleisti netradicinius menus. Tad, ką gi rasime puotos meniu?

Šiais metais In’Feast siūlo net tris Brutal Slam Death dozes – tai rusai Katalepsy, vietinei publikai žinomi lietuvaičiai Infestation, bei ypatingas vieno asmens Carnifloor pasirodymas. Taipogi festivalis lepins trimis hardcore grupėmis – tai estai Two Wrongs, danai Hexis bei Supruga iš Rusijos. Grindcore atstovaus olandai Teethgrinder, o goreviolence – danai UXDXS. Powerviolence frontą laikys anglai Endless Swarm. Šiais metais puota pasiūlys ir death metal grupę – tai Repuked iš Švedijos.

Norintiems pailsėti tarp patiekalų In’Feast siūlys pasižvalgyti po menų parodas. Jų šiais metais bus net keturios. Meninkai RA RA RA, Deadman ART, A.K. Visual Arts bei Pandutea Art pristatys savo darbus In’Feast dalyviams. Puotautojai galės ne tik pasižvalgyti į meno kūrinius bet ir pabendrauti su pačiais autoriais.

Festivalio erdvėje bus ir kitų veiklų. Pageidaujantiems pasipuošti, Fantazarium Dredai pasiūlys dredų velimo paslaugą, o Crow von Batcave BodyMods galės dar ir vieną kitą auskarą įverti. Gyvūnų teisių gynėjai Tušti narvai kvies visus sudalyvauti viktorinoje bei skatins saugoti ir mylėti mūsų mažuosius draugus. Taipogi, festivalio metu bus galimybė įsigyti festivalio bei grupių atributiką.