Atmosferinis metalas su lenkais Rosk ir lietuviais Autism

Šį šeštadienį Vilniuje, klube „Rock River Club“ įvyks sunkaus ir atmosferinio metalo koncertas. Į trijų koncertų turą išvykstanti viena stipriausių lenkų Post Metal grupių ROSK pirmą kartą koncertuos Lietuvoje. Renginyje taip pat pasirodys ir vieni aktyviausiai koncertuojančių lietuvaičių AUTISM.

Savo muzikoje supynę atmosferinio black metal, agresyvaus post metal bei tamsaus ritualinio ambient žanrus, ROSK pernai išleido savo debiutinį albumą „Miasma“, kuris sulaukė itin teigiamų atsiliepimų tarp šios muzikos fanų. Kiekvienas grupės koncertas – tarsi užburiantis ritualas, sukaustantis nuo pirmųjų akordų, hipnotizuojantis vizualinėmis projekcijomis bei neįprastų instrumentų garsais. Per daugiau nei penkioliką pernai surengtų pasirodymų, ROSK jau teko dalintis scena su ne viena lietuvių grupe ir jie nekantriai laukia savo pirmojo koncerto Vilniuje.

Taip pat prie šio koncerto prisijungs ir vilniečiai AUTISM, pernai metais išleidę savo paskutinį albumą „Film Noir“. Grupė aktyviai visus metus koncertavo tiek lietuvoje, tiek užsienyje ir žiemą pradėjo būsimo albumo darbus. Šio koncerto metu AUTISM žada pristatyti savo naująją kūrybą.

Koncertas įvyks šį šeštadienį Viniuje, klube „Rock River Club“, Upės g. 9. Renginio pradžia 19 val. , bilieto kaina 5 Eur.

Nuorodos:

facebook.com/roskband

roskband.bandcamp.com

facebook.com/autismprojectlt

autism.bandcamp.com