ba. rodo savo užkulisius ir pristato koncertinį vaizdo klipą

Pasidalinę vaizdais iš penktojo grupės gimtadienio koncerto užkulisių, ba. pristato jų tęsinį – koncertinį kūrinio „Sapne / Patalpoje“ įrašą.

„Po praėjusio koncerto turim nemažai medžiagos, kurią ruošiam ir norim parodyti savo klausytojams, o šiuo kūriniu pradėjom koncertą, tad norim jį pirmą parodyti žmonėms“, – teigia grupės lyderis Benas Aleksandravičius.

Koncertinį vaizdo klipą grupė „ba.“ padalino į dvi dalis. „Norėjom ne tik pristatyti dainos įrašą, bet ir parodyti žmonėms, kas vyksta užkulisiuose prieš lipant į sceną. Todėl šiuos vaizdus galima pamatyti mūsų Facebook’e, o jų tęsinį – pirmą koncerto dainą „Sapne / Patalpoje“ – išgirsti ir pamatyti mūsų Youtube profilyje“, – pasakoja Benas Aleksandravičius.

„Sapne / Patalpoje“ – prieš metus išleistame grupės „ba.“ mini albume „Garsiai Mąstau“ įrašytas kūrinys, kuriuo grupė dažniausiai pradeda savo koncertus. „Jis turi ilgą įžangą ir labai stiprią ir staigią boso ir būgnų liniją. Mėgstam koncertuose nedelsti ir padavinėti nuo pat pradžių“, – teigia grupės nariai.

Po įspūdingo penktojo „ba.“ gimtadienio renginių maratono, kurio metu buvo pristatytas grupės dokumentinis filmas, nuotraukų knyga „CHAOSAS MANYJE NIEKO NAUJO“ bei surengtas anšlaginis koncertas Vilniuje, šiuo metu grupė ruošiasi soliniam pasirodymui Kaune.

Didžiulio savo fanų palaikymo nuolatos sulaukiantys ba. „Sapne / Patalpoje“ bei kitus geriausius savo kūrinius gerbėjams Kaune pristatys balandžio 27 dieną, lofte „Gargaras“.

Nuotr. aut. DJ YUNG ŽIŽEK.