„OFF” 2018 atrieda atidunda

Rugpjūčio 3-5 dienomis į Lenkijos miestą Katovicus vėl atšurmuliuos alternatyvios muzikos festivalis „OFF”. Eilę metų, Silezijos Trijų tvenkinių slėnyje vykstančią muzikos fiestą dėl unikalios muzikinės programos jau yra pamėgęs ir nemažas būrys Lietuvos melomanų. Klausantys atidžiau jau senokai pamiršo “Openerio” minias ir laukus – jaukiame miesto parke vykstantis vidutinio dydžio renginys leidžia pasinerti giliau. Kai atlikėjų sąrašas toks viliojantis ir visai nekuklus, sugriešyti ypač lengva.

O „OFF’o” scenose šį kartą pamatysime ir išgirsime: MIA, Charlotte Gainsbourg, Grizzly Bear, John Maus, Clap Your Hands Say Yeah, Egyptian Lover, Jon Hopkins Live, Yasuaki Shimizu 清水靖晃, Ariel Pink, …And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Zola Jesus, Skalpel Big Band, The Mystery Lights, DJ Paypal & DJ Taye, Khidja, No Age ir dar milijoną negirdėtų, kuriuos atrasti dar smagiau nei išvysti scenoje jau žinomus.

Pvz., pernai:

“OFF” 2018 festivalio grojaraštis “Spotifajuje”.

Beje, „OFF’as” šiais metais kviečia atvykti ir šeimas su vaikais, jiems bus paruošta speciali scena su turininga muzikine programa. Kita vertus, jei taip nuoširdžiai, į festivalį važiuoti su vaikais sprendimas ne pats protingiausias :)

Na, o kad būtų tikrai „OFF” svarbiausia nepamiršti, kad alkoholis pas brolius lenkus prieinamas visą parą visur ir beveik už dyką. Beje, bilietas irgi tik apie 85 eur. Sėkmės!

off-festival.pl