Antras tamsios šokių muzikos projekto Anaru albumas

Tamsios šokių muzikos projektas ANARU nelauktai ir be jokių saliutų išgimdė antrąjį albumą – antrą šios košmariškos anti-humanitarinės kampanijos operaciją, pavadinimu „Cold Zero“. Visuomenę ir vėl šiurpins paskutinius žmogiškus syvus sunkiantis dark electro, tradiciškai prifarširuotas apokalipsės sirenomis ir haliucinacijas sukeliančiais keistais semplais. Abiejuose nežymėtose kasetės pusėse klausytojus pasitiks 44 minutes trunkanti psichodelika, pasakojanti fatališką dehumanizacijos istoriją. Priežastys ir simptomai jau seniai praeityje. Atėjo metas veikti – tiesiu taikymu marširuoti į neišvengiamą, visišką pražūtį! Skuosti kuo toliau nuo debiliškų, humanistinių principų, išsikasti bunkerį arba išskristi velniop į kosmosą. „Cold Zero“ tai kampanija PRIEŠ, tai taškas, kūrį pasiekus kelio atgal nėra. Tai vieno žmogaus karas prieš nusistovėjusias moralės ir socialias normas. Dar kraupiau yra tai, jog pagal šį košmarišką įrašą ne tik galima, bet ir raginama šokti. Albumas #2 – med. Sesutės, kurios rūpinasi kelionės į pražūtį kokybe taip pat visos dvi!
https://blackringrituals.bandcamp.com/album/cold-zeroKai aplinkui aidi šūviai ir verksmas, sušokite apokalipsės valsą!Albumas skirtas vilkažmogiams

“Cold Zero” operacija sukurta personalioje, požeminėje studijoje “stacionarus biomazgas”.

“Cold Zero” sukomponuota, irašyta ir pateikta komerciniais tikslais pagal UAB “Pasąmonės informacijos aukso fondas” užsakymą.

Padėkos, reveransai ir šampano purslai tiems, kas išklausė, palaikė ir inspiravo.

Muzikos, garso ir art-worko autorius suweln

Internetinis projekto puslapis: www.ana.ru

Facebook adresas: https://www.facebook.com/anaruelektra/

Leidėjas: Black Ring Rituals Records

Kasetės kaina Lietuvoje 5eur + siuntimas (2eur)

Visos teisės griežtai saugomos ligi pat Apokalipsės!

© Žmonija Bus Nugalėta !!!