Žaliojo Žmogaus paslaptis: naujokai blank pristato naująjį kūrinį

Lietuvos šokių ir psichodelinio roko scenoje atsirado naujo, žalio muzikinio kraujo. Jauna, tamsių psichodelinių atspalvių grupė blank pristato „On The Loop“ – savo naująjį muzikinį kūrinį, kartu su jam skirtu unikaliu vaizdo klipu.

blank – penkių muzikantų suformuota grupė, užsibrėžusi tikslą išplėsti klausytojų
interpretavimo ribas muzikoje, sujungiant minimalistines kompozicijas su filosofiniais motyvais. Kolektyvas savo kūrybą pristato, kaip meditacijas apie asmens būtį, įvilktas į krautrock ir psichodelinio roko drabužį. Būtent šių žanrų įtaka, pasak penkeriukės, ir yra stipriai jaučiama naujajame jų kūrinyje „On The Loop“.

Kūrinyje siekiama apžvelgti gyvenimiškuosius ciklus, kuriuos patiria kiekvienas iš mūsų. Negana to, kūrinio žodžiai siūlo pripažinti gyvenimo cikliškumą ir įžvelgti jame tvyrantį
absurdą bei kartotės dovanojamą komfortą.

Pagrindinis vaizdo klipo veikėjas – paslaptingas Žaliasis Žmogus, kuris, lyg kažko ieškodamas, lūkuriuoja miesto gatvėmis. Vis dėlto, šios veikėjo klajonės – tikslingos ir dėmesingą žiūrovą supažindins su kūrinyje aptariamomis temomis. Filosofinių nuorodų ir kitų užslėptų detalių pripildytas vaizdo klipas žiūrovą intriguos ir privers įminti mįslę: kas gi yra šis Žaliasis Žmogus?

https://www.instagram.com/blank_____band/