Būk saugus su Lil Xan

Vilniuje koncertavo vienas ryškiausių naujos kartos reperių Lil Xan. Jis atliko didžiausius savo hitus ir pristatė antrąjį studijinį albumą „Be Safe“, skirtą neseniai perdozavusio reperio Maco Millerio atminimui.
Gimęs ir užaugęs Redlandso apygardoje Kalifornijoje (JAV), Lil Xan nuo karjeros pradžios įsiliejo į „Low Gang“ gaują, kurios muzikinėje veikloje taip pat dalyvavo reperiai $teven Cannon ir Aris Ray. Pasak legendos, Lil Xan ketino tapti profesionaliu renginių fotografu, tačiau vieno „Low Gang“ pasirodymo metu kažkas pavogė jo fotoaparatą. Supratęs, kad naujai kamerai reikės taupyti labai ilgai, Lil Xan išmėgino jėgas repuodamas ir buvo priimtas į „Low Gang“.
Netrukus solo karjerą pradėjęs Li Xan itin greitai išpopuliarėjo ne tik Valstijose, bet ir Europoje. „Betrayed“, „Slingshot“, „Been Bout It“ ir „Who You Are“ sulaukė didelės sėkmės – kūrinių įrašai ir vaizdo klipai milijonus kartų buvo žiūrėti „YouTube“ ir perklausyti „SoundCloud“. Su reperiu kontraktą pasirašiusi įrašų kompanija „Columbia Records“ išleido debiutinį albumą „Total Xanarchy“, kuris perkamiausių albumų Jungtinėse Amerikos Valstijose tope pasiekė 10 vietą.2019-aisiais Lil Xan planuoja išleisti antrą studijinį albumą „Be Safe“. Jau dabar žinoma, kad šis įrašas bus skirtas artimo atlikėjo bičiulio, dainininkės Ariana Grande buvusio širdies draugo, reperio Mac Miller atminimui. Lil Xan jau išleido du singlus iš jo – „Watch Me Fall“ ir „Tree Sap“.
Kolegą iš Amerikos apšildė Niko Barisas, hiphoperio veiklą pradėjęs 2013-aisiais. Nuo 2016 m. jis prisijungė prie komandos 8 Kambarys. Solo atlikėjo pozicijas Niko sutvirtino pernai išleidęs dideliu hitu tapusį kūrinį „Ieškau” (kartu su 8 kambarys), kuris buvo peržiūrėtas daugiau nei 3 mln. kartų. Nemažais hitais tapo kitos dvi atlikėjo solo dainos „Butas, kuriame gyvenom” ir „Taisyklės lieka mano”.