„Revolution Festival“: aktyvios, informatyvios bei įkvepiančios dienos veiklos

Liepos 5–7 dienomis Molėtų rajone vyksiantis festivalis „Revolution Festival“ atskleidžia elektroninės muzikos kultūrą atspindinčių dienos veiklų programą. Joje numatytos diskusijos, paskaitos, kūrybinės dirbtuvės, naktinis kinas. Ką veikti atras ir norintieji pamedituoti su draugais, ir paleisti į juos strėlę iš lanko.

Aktyvios pramogos bei sielos ramybė ant Baltųjų Lakajų kranto

Norintiems išbandyti savo pačių bei draugystės tvirtumą patiks „ShadowSong“ – kitoks šaudymas iš lanko. Šioje lankininkų kovoje naudojamos strėlės su bukais, minkštais antgaliais, todėl nusitaikyti į savo draugus bus visiškai saugu. Aktyvių komandinių žaidimų mėgėjams taip pat bus atviros krepšinio ir teniso aikštelės.

Individualistus suintriguos „slacklineing’as“ – pasivaikščiojimas tarp medžių ištemptu lynu. Šis sparčiai populiarėjantis sportas – tikras fizinės bei emocinės pusiausvyros išbandymas. Emocinę pusiausvyrą sustiprinti, trumpam atsiriboti nuo festivalinio triukšmo bei sukoncentruoti dėmesį kvies jogos meistras Liudvikas Cibas, festivalio metu vesiantis jogos „asanų“ užsiėmimus.

Diskusijos, kūrybinės dirbtuvės ir naktinis kinas „Revo Kupole“

„Revolution Festival“ šiemet pristato ne vieną naujieną. Apie „Revo Chef“ – unikalios koncepcijos virtuvę – galima perskaityti čia, o kita festivalio naujiena – pagrindinėje teritorijos dalyje įkurtas kupolas, tapsiantis į muzikinę edukaciją nukreiptų dienos veiklų bei naktinio kino traukos centru.

„Revo Kupolo“ programoje – diskusijos su Lietuvos ir užsienio atlikėjais bei „Jaunos bangos“ komanda, vėlyvi kino seansai bei paskaita apie didžėjavimą, kurioje bus galima ir pasižiūrėti, kaip grojama muzika, ir patiems prisiliesti prie tam skirtos technikos. Kupole bus kalbama ir apie grafičių kultūrą Lietuvoje.
Lietuvos „Burning Man“ festivalio atstovai supažindins apie savo veiklą Lietuvoje bei projektus ir menus „Burning Man“ festivalio metu,
subūrusius šimtatūkstantinę bendruomenę. Elektroninės muzikos mylėtojų taip pat lauks atvira diskusija apie Lietuvos reivo kultūrą.

Neono terapija, grafičių dirbtuvės bei fizikos magija

Pasipuošti vakarėliui bei įsimintinoms nuotraukoms vilios „body paint“ tapytojai, kurie ornamentus ant kūno perkels neoniniais, UV šviesoje švytinčiais dažais.

Į spalvingą grafičių pasaulį pasinerti kvies „SPRAYWAY“ komanda, kurios nariai ir pieš gyvai, ir pasidalins per daugybę metų sukaupta gatvės meno patirtimi. Kiekvienas festivalio lankytojas galės išmėginti jėgas ant specialiai tam paruoštų plotų, o grafičių fanai bus kviečiami įsigyti „WSUP“ atributikos.

„Tikroji magija – tai mokslas,“– sako FiDi, didžiausios studentiškos šventės Lietuvoje, atstovai. Fizikų Dienų entuziastai kvies pasižiūrėti vaizduotės ir mokslo įkvėptų triukų, dėl kurių, kaip sako patys, viduramžiais būtų sudeginti ant laužo.

Unikalaus dizaino aksesuarai ir rankų darbo ritmai

Alternatyva trijose festivalio scenose skambančiai elektronikai – nuo žmogaus prisilietimo prabilsiančios penkios dešimtys „Carlos Percussion“ būgnų. Per dvi festivalio dienas žemę sudrebins netgi trys Carlos pasirodymai.

Mistiška, nuotaikinga, spalvingų kelionių įkvėpta „Gayatri Treasure“ parduotuvėlė prie festivalio atmosferos kūrimo prisidės jau ketvirtus metus. Užklupus rytinei vėsai, „Gayatri Treasure“ suteiks galimybę apsigaubti pončais ir skaromis su vilna, o revoliucingos vasaros prisiminimams pasiūlys aksesuarų su sakralinės geometrijos elementais.

Reiveriams aktualius užsiėmimus ves bei, prireikus, emocinę pagalbą suteiks visas festivalio dienas ir naktis budėsianti „Jaunos bangos“ komanda. Viso renginio metu festivalyje budės ir medikai, į kuriuos nutikus nelaimei bus galima kreiptis medicinos punkte šalia organizatorių zonos arba išsikviesti specialiu greitojo reagavimo numeriu. Į lemtingą egzistencinį pofestivalinį klausimą „vairuoti ar nevairuoti?“ atsakyti padės „Test Fest“ – profesionalių bei sertifikuotų alkotesterių tiekėjai, suteiksiantys galimybę pasitikrinti blaivumą prieš sėdant už automobilio vairo.

Naktinėje „Revolution Festival“ programoje pasirodys daugiau nei keturios dešimtys jungle, drum’n’bass, hardcore, techno bei psytrance muzikos atradimų ir žvaigždžių iš Lietuvos bei užsienio šalių. Festivalis primena, kad jau galima įsigyti ir vienos dienos bilietų, o vartai į revoliuciją šiemet atveriami diena anksčiau – jau ketvirtadienį, liepos 4 dieną.

Revolution Festival 2019

Facebook Instagram Soundcloud