Sraigės Efektas Kaune užbaigs albumo pristatymo turą

Alternatyvaus roko grupė „Sraigės Efektas“ šį šeštadienį baigia albumo „Tik Ėjimas“ pristatymo turą. Savo naujausią dainų rinkinį pristatę koncertuose Vilniuje ir Klaipėdoje, grupės nariai spalio 16 dieną važiuoja į Kauną, muzikos studiją „Sinagoga Studio“.

Po sausakimšo koncerto naujoje Vilniaus erdvėje „Red Cat“ praėjusį penktadienį bei pasirodymo Klaipėdoje, bare „Herkus Kantas“, grupės nariai neslepia, jog jaučiamas klausytojų įvertinimas – labai malonus.

„Tiek albumo kūrimas, tiek kiekvienas pasirodymas pareikalavo mūsų kruopštaus darbo ir atsidavimo, laiko ir jėgų, tačiau visas nemiegotas naktis atperka didelis endorfinų kiekis pasirodymų metu ir dalinimasis energija su žiūrovais“, – sako grupės vokalistas ir gitaristas Kristijonas Nenartavičius.

„Tik Ėjimas“ yra trejus metus brandintas trečiasis grupės „Sraigės Efektas“ albumas, pristatomas trijuose koncertuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Kitaip nei pirmuosiuose dviejuose albumuose, kuriuose daugiausiai dėmesio buvo skirta instrumentinei muzikai, kompozicijoms, naujausiame albume grupė skyrė daugiau dėmesio dainų tekstams bei jų prasmėms.

Grupės „Sraigės Efektas“ nariai pripažįsta, kad šio albumo pristatymo koncertuose smagu ne tik parodyti tai, ką per tiek laiko pavyko kartu sukurti, tačiau taip pat labai gera artimiau susipažinti tiek su kiekvieno miesto publika.

„Gera su jumis susitikti nuo gamta ir grybais kvepiančių scenų, iki pačių mažiausių klubų Vilniuje, kur stovime kartu visi lyg viena visuma. Laukiam mes ir, tikiuosi, laukiate ir jūs, kiek naujų garsų ir vaizdų ateityje atnešime skirtingose erdvėse ir formatuose“, – žodžius grupės klausytojams perduoda grupės gitaristas Laurynas Kamarauskas.

„Sraigės Efekto“ turo baigiamasis koncertas įvyks jau šį šeštadienį, spalio 16 dieną, Kaune, muzikos studijoje „Sinagoga Studio“, o spalio 31 dieną grupė, kartu su scenos kolegomis „Timid Kooky“ ir „EGOMAŠINA“ pasirodys specialiame renginyje Alytuje, bare „Fenix“.