OreCast su IJO

Turbūt mažiausiai kalbantis ir daugiausiai darantis bei savo kūrybą dažniausiai nemokamai dalijantis elektroninės muzikos atlikėjas IJO žinomas dar iš tų laikų, kai pogrindžio scenoje viršų ėmė drum’n’bass muzika, o jo drill’n’bass jungle faršas tada būdavo didelė ir stipri vinis. Dabar pas Audrių muzikinis braižas gerokai subrendo, įgavo šiek tiek dubstep lašinių kvapo ir acid kvaitulio.

Artimiausiu metu internetinėje įrašų leidykloje Sutemos.net turėtų pasirodyti trigubas IJO albumas “Selektida”, kuriame – dvi dalys retrospektyvos bei naujausias kompozicijas vienijantis darbas, pavadintas “Sealeody”. Šis leidinys turėtų nušviesti jo kūrybines kertes bei istorinę diagramą, kurią susekti galėtų tikrai ne kiekvienas.

Ta proga šioje OreCast laidoje ir svečiuojasi kūrėjas, su kuriuo pakalbėjome apie keliones, moralę, gyvenimą Klaipėdoje, emigraciją bei pastarąjį leidinį. Po plepalų – melancholiškas muzikinis multi-koliažas.

Kaip ir įprasta, vėl skelbiamas konkursas, kurio pagrindinis prizas – riboto tiražo IJO plokštelė, kurią jis išleido savo pastangomis. Klausimas ir atsakymas – pačioje laidelėje, o variantų lauksime el. pašto adresu konkursas@ore.lt iki lapkričio 28 dienos.

Muzikinės dalies kūrinių sąrašas:
1. Koen Park – An H-R Diagram (IJO Remix) [I, Absentee]
2. IJO – Mountains Of Peru [Unreleased]
3. Sleepy Town Manuacture – O Nei (Remix by IJO) [Unreleased]
4. 300 Degrees – Detroitical [Napalm Enema Records]
5. Ted Gilbert – My Jazz Band [Unreleased]
6. IJO – Implicomi_Nan [Envizagae]
7. IJO – Sypmo [Plain Productions]
8. IJO – Gartenn [Sutemos]
9. Leon Somov feat Jazzu – Who R U (IJO Remix) [Sutemos]
10. 5’nizaa – Vesna (Remix by IJO) [Unreleased]
11 Atmovement feat K984 – Get Haya (remix by IJO) [Unreleased]