Ministry of Echology pristato „Waiting for Love“ įrašą

Metų pradžioje antrąjį studijinį albumą „Wanderer“ pristačiusi vilniečių reggae/dub muzikos grupė „Ministry of Echology“ kviečia paklausyti ir pažiūrėti kątik išleistos dainos „Waiting for Love“ vaizdo įrašą. Grupės koncertų pasiilgę gerbėjai artimiausiu metu turės progą išgirsti ir daugiau visai negirdėtų naujų dainų.

„Waiting For Love“ – ilgesingas kūrinys, sukurtas ir įrašytas praėjusios žiemos vakarais, o dienos šviesą išvystantis jau kurį laiką džiugiai bešildant vasariškai saulei. Daina, kaip ir daugelis kitų „Ministry of Echology“ kūrinių, yra apie meilę. „Dalinkitės meile ir jos bus daugiau“ – sako grupės nariai.

Ministry of Echology – Waiting For Love:

Kūrinio vaizdo ir garso įrašas „Soundboys Live Sessions“ projekto kvietimu vyko Trakų rajone įsikūrusioje „InTegra House“ kūrybinėje erdvėje. Viename iš komplekso pastatų yra įrengta erdvi garso įrašų studija, kurioje „Soundboys“ iniciatyva organizuojami įvairūs muzikiniai projektai.

Pristatydama šį įrašą „Ministry of Echology“ taip pat kviečia ir į artimiausius savo pasirodymus, kuriuose po ilgokos pertraukos bus galima išgirsti tiek ir iš kelionių sugrįžusius seniai bematytus grupės narius, tiek ir į repertuarą įtrauktų naujų kūrinių.

Birželio 3 d. „Ministry of Echology“ aidės Kaune, „PuntoJazz palėpėje“, o birželio 5 d. vasarišką lauko sezoną atidarys ir šokiui kvies Vilniuje, kavinės „Artistai“ kiemelyje.

Birželio 10-11 dienomis „Ministry of Echology“ koncertuos tarptautiniame Platonov menų festivalyje Voroneže (Rusijoje), kur scena dalinsis su Hindi Zahra (Marokas), Joe Driscoll (JAV), Sekou Kouyate (Gvinėja) bei Jambinai (Pietų Korėja). Renginiais intensyvų birželį grupė užbaigs birželio 25 dieną Nidos paplūdimyje vyksiančiame „Neringa FM Beachball“ festivalyje.

Reggae grupė „Ministry of Echology“ džiaugiasi, kad vis daugėja šią muziką pristatančių renginių. Kolektyvo „Groove Tribe“ kvietimu birželio 18 d. (šeštadienį) Vilniaus klube „Peronas“, o birželio 19 d. Klaipėdos muzikiniame bare „Kaštonas“ koncertuos Jamaikos reggae muzikos legenda Johnny Osbourne.

„Pagaliau vasaros pradžia! Pagaliau šokiai kieme! Grosim dainų, vyniosim dubo ir seksim judesius. Ateikit kojų pakilnot kartu!“ – į savo koncertus kviečia grupė „Ministry of Echology“.

Grupės tinklalapis: http://www.reggae.lt/moe/
Grupės facebook paskyra: https://www.facebook.com/ministryofechology/
Grupės bandcamp: http://ministryofechology.bandcamp.com/