„Revolution Festival“ vartus atvers diena anksčiau

Liepos 5-7 dienomis vyksiantis „Revolution Festival“ šiemet įsikurs naujoje vietoje, o vartus atvers diena anksčiau – ketvirtadienį, liepos 4 dieną. Trys festivalio scenos iškils ant Baltųjų Lakajų ežero kranto, poilsio bazėje „Baltieji Lakajai“, Antalakajoje, Molėtų rajone. Į Labanoro regioninio parko prieglobstyje esančią poilsiavietę kojos dar nebuvo įkėlęs joks muzikos festivalis.

Du paplūdimiai, įspūdingo grožio gamta, tyras oras – tokius naujos vietos privalumus vardija „Revolution Festival“ organizatoriai.

„Šiemet leidomės ieškoti naujos vietos, nes Varėnos Dainų slėnyje buvo suplanuoti atnaujinimo darbai. Apkeliavome ir mažiau tyrinėtą Molėtų regioną, taip aptikdami „Baltuosius Lakajus“. Atradome juos netikėtai, visai šalia kitos mūsų lankytos poilsiavietės. Ši vieta yra išskirtinė, joje yra poilsio bazė, o skaidrų ežerą supa miškai ir pievos“, – naujais „Revolution Festival“ namais džiaugiasi festivalio komanda.

Šiemetinė festivalio teritorija – mažesnė, todėl ir pasiekti jaukiau bei glaudžiau išdėliotas veiklas bus lengviau. Dalis traukos taškų – pagrindinis baras, kino, diskusijų bei pokalbių su atlikėjais erdvė – įsikurs nebe palapinėse, o kur kas estetiškiau ir realybėje, ir nuotraukose atrodančiuose kupoluose.

Pagrindinėje teritorijos dalyje, netoli didžiosios scenos, aktyviai praleisti laiką festivalininkai galės krepšinio bei teniso aikštelėse, o ištiesti nuo šokių pavargusias kojas – ant skiriamuoju festivalio ženklu tapusių tarp medžių iškabintų tinklų.

Išalkti festivalyje ir patiems išrankiausiems skoniams neleis naujo formato „Viking the chef“ virtuvė, o atsigaivinti kvies du barai.

„Revolution Festival“ palapinių miestelis išsidėstys atokiau nuo festivalinio veiksmo, ramybe alsuojančio pušyno prieglobstyje. Patogumus mėgstantys festivalio lankytojai turi galimybę palapinei tarti „ne“ ir apsistoti poilsiavietės nameliuose.

Norinčiųjų pirmąjį liepos savaitgalį pradėti bei festivalyje įsikurti anksčiau, liepos 4 dieną lauks viena iš festivalio scenų, kurioje pasirodys atlikėjai iš Lietuvos. Neturinčių galimybės festivalyje praleisti visą savaitgalį patogumui, prekyboje jau pasirodė ir vienos dienos bilietai.

Iš viso „Revolution Festival“ pasirodys daugiau nei keturios dešimtys jungle, drum’n’bass, hardcore, techno bei psytrance atlikėjų. Tarp jų – ir tokie pasaulyje pripažinti vardai kaip „Daddy Freddy“, „Bladerunner“, „Parallx“, „Thrasher“ bei „Aioaska“.

Revolution Festival 2019

Facebook Instagram Soundcloud