SYLVIE MARKS “VASAROS TERASOS” ATIDARYME

Vasara nenumaldomai veržiasi pas mus, galima sakyti, kad ji jau čia, ir vėl norisi užuosti alyvas, atsisėsti po atviru dangumi šiltą vasaros naktį, sekti slenkančius debesis, skrendančius pienių pūkus bei klausytis mėgstamos muzikos. Šie norai yra nesvetimi ir ”Backdoors” vaikinukams, kurie nesnaudžia bei, ragindami išlysti iš tamsių rūsių, klubų, Vilniui dovanoja “Vasaros Terasą”. Kiekvieną dieną Mokytojų namų kiemelyje (kampas Vilniaus g. 39 / Klaipėdos g.6) vis kitokios muzikos fone, grojant vis kitam didžėjui, jūs galėsite mėgautis vasaros teikiamais malonumais po atviru dangumi bei išbandyti “Vasaros Terasos” meniu.

Pagrindinis akcentas – muzika, todėl čia bus galima išgirsti didžėjus, grojančius tiek minimal, trip-hop, chill-out, jazz, funk, disco, tiek house, tiek visas kitas elektroninės muzikos atmainas. Žinoma, “Backdoors” komanda žada pačius karščiausius savaitgalius su neeiliniais, elektroninės muzikos pasaulį atstovaujančiais svečiais.

Jau šį penktadienį, gegužės 26 d. “Vasaros Terasos’’ atidarymo proga mus aplankys viešnia iš puikiai žinomo leiblo Bpitch Control, tai Sylvie Marks – viena žymiausių Vokietijos elektronikos scenoje, savo karjerą pradėjusi prieš 15 metų. Nuo 1992m. ji groja tokiuose klubuose kaip “Dorian Gray”,“Omen”, ”E-Werk”,”Ostgut”, ”Tresor”, ”Kiosk”, ”Tanzhalle”,”Gum-Club”, ”Mayday”, ”Sommersafari” ir taip toliau. 1993 m. ji tapo didžiausio Frankfurto klubo “Musik Hall” rezidente.

Išleidusi kelias plokšteles po Tanjobi bei Bpitch Control vėliava, Sylvie Marks pradėjo dirbti kartu su “Hal 9000”, šis posūkis jos karjeroje davė savo vaisių, 2004m. “Bpitch Control” išleido debiutinį jų albumą “Krazeee” bei 2005m. remiksu rinkinį “Krazeee Remixes”. Be abejo, negalime nepaminėti ir dar vienų svečių, kurie atidarymo vakarėliui suteiks šiltą bei unikalią dvasią savo gyvu pasirodymu, tai “Killing d Time” (Nature, Demigod Rec) iš Ispanijos.

Tai bus pirmasis Lietuvoje grupės, koncertuojančios su tokiomis elektroninės muzikos žvaigždėmis kaip “Vive la Fete”, “Lamb”,”Sex in Dallas”,”X-lover”, pasirodymas, beje, jų debiutinis albumas pasirodys jau šį rudenį. Be šių pasirodymų, jūs taipogi galėsite pasimėgauti tokių vietinių numylėtinių kaip Pupa & Ruben (Backdoors), Manfredas (Nesakyk Mamai), D’Jonee (Discomafia) bei Rimas Šapauskas setais.