RED SOUL COMMUNITY – Pump Reggae

RED SOUL COMMUNITY
“Pump Reggae” EP
Liquidator Music

Trumpas, šiltas, pulsuojantis regis, papuoštas melodingu moterišku vokalu. “Būk kitoks, būk bendruomenės dalimi, esame, kas esame, nes gyvename dėl regio!” – sako kvartetas iš Ispanijos.

RED SOUL COMMUNITY pradėjo groti 2005-ųjų vasarą, grupės Los Dingos įkūrėjams nusprendus pradėti naują projektą. Nuo pat pradžių ambicingi muzikantai nusprendė surasti savo muzikinį stilių. Kūrybinis procesas baigėsi 4 vidutinio tempo kompozicijomis, kuriose persipina regis, ska ir soul muzika. Įsivaizduok, Laura & The Lovers gerai įpūtė ir pažiūrėjo ir pasaulį kitomis akimis. Nebereikėjo daugiau beprasmio poproko, norėjosi tik linguoti svinguojančiu regio ritmu, gaudant jah vibracijas.

Kvartetas iš Alhambros siekia sukurti savo skambesį, kuris būtų tuo pačiu ir elegantiškas, ir grubus, išeinantis už underground scenos ribų. Giliausios originalaus regio tradicijos, vedamos jausmingų soul melodijų. Tai tikrai neskamba kaip muzikinė revoliucija, tačiau nesustabdomai sukasi grotuve šaltą ir tamsų lietuviškos žiemos vakarą.

ORE vertina 8/10