“Start FM” bliuzo koncerte pristatys naują tinklapį

Prie naujojo tinklalapio veido ir turinio “Start FM” kolektyvas darbavosi nuo šių metų vasario mėnesio, todėl pasiūlys ne tik naują dizainą, bet ir daug informacijos apie esamas ir buvusias laidas, patį radiją bei galimybes įsitraukti į jo veiklą.

Nekomercinę muziką propaguojantis radijas veikia nuo 2005 m. ir kasdien pritraukia vis daugiau savanorių, siekiančių įgyvendinti tai, kuo tiki. Radijo transliacijų galima klausytis trumpųjų bangų dažniu 94,2 Vilniuje ir internetu www.startfm.lt, o naujas jo projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai.

PAsak „Start FM“, jų radijo stotis nuo įprastų radijų skiriasi tuo, kad suburia pačius įvairiausius jaunus žmones, kupinus įdėjų ir kartu su jais kuria naują radijo veidą Lietuvoje. Šią veiklą dar labiau sustiprins naujasis tinklalapis, kuris, tikimasi, taps savotišku interaktyvaus jaunimo nekomercinės kultūros centru ir „Gyvu jaunimo radiju“. Trys didžiausios tinklalapio naujienos – galimybė naudotis radijo laidų archyvu, prenumeruoti naujienas ir siūlyti radijui savo muziką. Ji vėliau bus transliuojama specialioje rubrikoje „Užauginta Lietuvoje“.

Visos VUR „Start FM“ interaktyvios galimybės liepos–rugpjūčio mėnesiais bus pristatytos per specialius koncertus Vilniuje, Šiauliuose, Alytuje ir Marijampolėje. Koncertai, kaip ir radijo klausymas, nemokamas, todėl juose bus laukiami visi radijo ir nekomercinės muzikos fanai.