Innervisions su Dixon priešaky įgarsins filmą ir išleis knygą

Berlyno didžėjus ir prodiuseris Dixon prašneko apie planus, kuriuos jis ir jo muzikos įrašų leidykla Innervisions numato artimiausiais mėnesiais

Pirmoji naujiena yra ta, jog A Critical Mass, gyvos garso Innervisions įkūnijimas, kuriame dalyvauja Ame, Henrik Schwarz ir pats Dixon, paseks Jeff Mills, Moritz Von Oswald ir Ricardo Villalobos pėdomis bei atliks originalų vokiečių režisieriaus Fritz Lang (žinomas dėl filmo “Metropolis”) filmo garso takelį.

“Įgarsinsime klasikinį 1920-ųjų – 1930-ųjų Fritzo Lango šedevrą, kuriam muziką gyvai atliksime “Timewarp” (festivalis Vokietijos mieste Manhaime, įvyksiantis 2010 m.).”

“Be mano naujos miksuotos kompaktinės plokštelės (Temporary Secretary), kuri pasirodys spalio viduryje, taip pat planuojame lapkričio gale išleisti ir knygą,- tęsė jis, – Tai angliškas, 2009 m. Vokietijoje pasirodžiusios “Lost & Sound – Berlin, Techno, Easyjetrave” knygos vertimas, kurios autorius – Tobias Rapp. Ten kalbama apie išprotėjusią Berlyno klubinio gyvenimo situaciją paskutiniais 10 metų. Na, ir jau po 6-ių mėnesių pertraukos grįžtame su keletu EP, kurie pasirodys sekantį mėnesį.”

Dixon taip pat prasitarė, jog 2010 m. išleis ir solinį debiutinį EP.

www.myspace.com/innercityvisions
www.innercityvisions.com