“Mulen Ruže” – lietuviškos gotikos, postroko ir alternatyvios muzikos koncertas

Tamsūs muzikos akordai paskutinįjį žiemos savaitgalį užlies klubo „Mulen Ružas“ erdves. Vasario 27-ąją, šeštadienį ant scenos ten pasirodys keturi kolektyvai: Comedia D‘el Arte, Mogadishu, Deflux bei Dancing Crow.

Viena pagrindinių vakaro grupių – neo-cabaret grupė Comedia D‘el Arte – tai teatrališkos muzikos ir veiksmo meistrai, kiekvieną savo pasirodymą praskaidrinantys įvairiais mini spektakliais, žavintys susirinkusią publiką smulkiomis išdaigomis ir linksmais netikėtumais. Juos drąsiai galima įvardinti kaip vieną aktyviausių bei seniausiai grojančių gotikinių grupių Lietuvoje.

Mogadishu – dar visai šviežias, rock/post-punk/gothic kolektyvas susikūręs 2009 metų vasarą, Kaune. Grupės nariai iki šiol nerimsta ir ieško įdomaus muzikinio skambesio, savo kūryboje jungdami įdomias improvizacijas. Mogadishu garsų atmosferą sujaudina merginos vokalas, o bendrą nuotaiką vienija energingas ir išraiškingas rokas.

Kabareto roko su gotikos prieskoniu grupė Dancing Crow žada impulsyvų ir įdomų pasirodymą, juoko ašaras, alpstančias širdis ir truputį gyvenimiško absurdo. Kolektyvas savo muzikoje jungia gausybę instrumentų: pianiną, akordeoną, gitaras ir būgnus.

The Deflux – tai buvusio Elektrogott nario Tito vedamas indie/alternative stiliaus kolektyvas, kuriame naujų muzikos plotmių, naujo skambesio kartu su juo ieško ir Gedas (bosinė gitara) bei Stepas (būgnai). Muzikantais paruošė naują ir niekur negirdėtą programą, kuri turėtų maloniai klausytis ne vienam klausytojui ar tikros muzikos gurmanui.

Durys atidaromos 20.00 val., garsas – 21.00 val. Bilieto kaina kaina – 15 Lt.

Daugiau informacijos apie renginius Vilniuje – Ore Kalendoriuje.