ANTITV ateina į tavo ekraną: Poezijos pavasaris

ANTITV – tai televizija prieš televiziją, tai tarsi užkandis prieš tikrą veiksmą ir tik tu gali pasirinkti, kokie bus tavo užkandžiai.

„Užkandžių buna visokių – būna fastfood’as, būna antipasti, būna TV buna ANTITV“, – taip puslapyje aprašo savo projektą Danielius Buckus.

Kiekvienas ANTITV reportažas – ne tik atspindys buvusio veiksmo, bet ir naujas gaivališkas kūrinys – garso, vaizdo ir teksto koliažas. Šios iniciatyvos kūrėjas – Danielius Buckus – talentingas montažo režisierius. Nestandartinės formos ir turinio video reportažai teškia Vilniaus kultūrą ir pogrindį gražiausiu, kartais net nežemišku kampu.

Nuo šiol geroji ANTITV žinia ateis ir per ore.lt.

Drąsiai ir stipriai spausk play ir teprasideda tavo kelionė į Poezijos pavasarį Literatų gatvėje, kur multimedijos menininkas Julius Žėkas pasakoja apie antimeną, padėką kitiems ir Redą Diržį:

http://www.youtube.com/watch?v=lYAsErUeWxg

Buckus sako:

Dėmesys yra deguonis. Kviečiu prisidėti prie projekto papildant, pastebint:

1. Atsiunčiant man nuorodą į gerus video failus, susijusius su tema ir taip, kad galėčiau juos skelbt ANTITV video-bloge.
2. Jei yra kamera, yra motyvacija, bet nėra aišku kaip sumontuot arba paruošt failus web’ui – visvien ką nors sugalvosim.
3. Jei nėra kameros, neaišku kaip montuot, bet yra geras reikalas – gal ką nors sugalvosim.
4. Jei pažįstat kam ši informacija naudinga – perduokit.
5. Taip pat galite prisidėti motyvacijos palaikymu: nuo komentaro ANTITV iki reklamos.

Imk RSS
Užeik į ANTITV