Į future bass sceną naujų vėjų bando atskraidinti My Panda Shall Fly

Future bass eksperimentų fronte – naujas vardas My Panda Shall Fly. Jis gimė Šri Lankoje, yra barzdotas ir laiko tuntą kačių savo namuose. Be to, jis vis dažniau ir dažniau linksniuojamas dubstep bendruomenėse dėl savo kūrybos, neva bandančios atlaužti ragus įprastoms bass klišėms. Ir nors jis vis ramstosi tais smagiais, bet tipiškais 2 step evoliucijos žingsneliais, juos perdengia neragautais, iki begalybės gyvenimo tempą ištempiančiais garsais, kurie bus išleisti kaip Sorry I Took So Long EP leidykloje Growing Records (Wichita Recordings subleiblas).

Apie vizualiuosius menus labiau vis dėlto išmanantis atlikėjas žybtelėjo padaręs kelis remiksus, kurių vienas – perdirbtas Pirate Sound System kūrinys “Dub N U” – buvo publikuotas internetinio žurnalo “Pitchfork” rubrikoje “Forkcast”.

Jo sugebėjimais nesuabejojo ir Hyperdub atstovas Terror Danjah, patikėjęs padaryti remiksą savo kūriniui “Air Bubble”.

Pastaruoju metu My Panda Shall Fly yra vienas užimčiausių didžėjų mieste: jis suka plokšteles radijo stotyje “Rinse FM” bei klube “Off Modern”.

Debiutinis atlikėjo EP Sorry I Took So Long – tarsi atsiprašymas už tai, jog nesiėmė solo veiklos anksčiau ir vis krapštėsi su dar dviem žmonėmis, kurie anksčiau taipogi glaudėsi po My Panda Shall Fly vardu ir bendrai sudarė trio. Įraše – trys originalūs kūriniai “Injury”, “Xerox” ir “Yoyo”, sintezatoriais, sunkiomis perkusijomis bei kompiuterinių žaidimų skonio garsais, lėtai deginančiais laiko suvokimą ir gramzdinančiais į melancholišką nuotaiką. Po pastarųjų darbo imasi krūva remiksų nuo pačių įvairiausių prodiuserių, ištraukiančių iš to liūno, bet subtiliai išlaikančių atitinkamą drėgmės koncentraciją.

My Panda Shall Fly @ Facebook