Simboliškas S13 kūrinys apie Japoniją – Beyondjazz kompiliacijoje

Pamenat tą tokį sintezatoriais atsikratyti nenorintį kūrinį iš jubiliejinio OreCast epizodo? Spėjame, kad ne, nes greičiausiai iš viso to mikso sunku buvo jį atskirti. Su pasididžiavimu galime dabar atskleisti paslaptį, jog kalba eina apie dabar kiek kitaip interpretuotiną “In Japan”, kurio autorius – S13, nepagailėjęs suteikti mums galimybę šį kūrinį publikuoti anksčiau, nei jis pasirodė ketvirtame Beyondjazz rinkinyje, pažyminčiame solidų “Beyondjazz” veiklos dešimtmetį.

Kas yra “Beyondjazz” greičiausiai niekam nereikia pristatinėti, nes tokio ilgaamžiškumo laidos, bendruomenės ir podcastų labai daug ant žemelės neegzistuoja. O po daugiau nei keturių metų sugrįžusi kompiliacija Beyondjazz yra dar viena, labai stipri šio reikalo vinis.

S13 kūrinys čia puikuojasi tarp tokių atlikėjų kaip Chris Barker, Aybee, Opolopo ir kitų. Visumoje gaunasi patogiai link atsipalaidavimo tempiantis eklektiškas sluoksniuotis, kuriame “In Japan” – tarsi tas sausas, bet skaniai bei taisyklingai lūžtantis vaflis, subtiliai įleidžiantis viršutinę džiazovą drėgmę į žemiau esantį future boogie sluoksnį.

Leidinį galima įsigyti už 7 eurus arba brangiau.

www.beyondjazz.net