Laimėk bilietus į Mix Subo šokius su „Old and Young Records“

Praėjusį lapkritį su svečiu iš Berlyno Oliver Deutschmann naktinių nuotykių seriją sostinės klube „Soul Box“ pradėjęs radijo laidos „Mix Subas“ kolektyvas ir vėl turi ką papasakoti. Nors elektroninei muzikai ir naktiniam gyvenimui skirtos laidos radijo eteryje šiuo metu nesigirdi, Loranas Vaitkus su kolegomis tęsia muzikinės geografijos misiją. Sausio 27-ąją entuziastai kviečiami susipažinti su italų techno scenos atstovais „Old And Young Records“.

Vinilines plokšteles praėjusią vasarą ėmusios leisti leidyklos išskirtinumas – ne tik šiandien daugelio išduodamas muzikos formatas. Į juodą plastmasę „Old And Young Records“ komanda lieja tokią elektroninę muziką, kurioje telpa ir esminiai techno klasikos akcentai, ir aiškiai modernus požiūris į kūrybą bei skambesį. Du iki šiol pasirodę Turine įsikūrusios leidyklos darbai sužavėjo daugybę žanro entuziastų visame pasaulyje, kad italų užsidegimo pakaktų ir ateities planams – dar daugiau leidinių ir piligriminių kelionių skleidžiant savo skambesį! Vieni iš tokių entuziastų – mūsiškiai Loranas Vaitkus ir „Techstylism“ atstovas Hallucin, susidomėję „Old And Young Records“ taip rimtai, kad nusprendė kolegas pasikviesti į Vilnių.

Nuotolinę ekskursiją po naktinį Turiną tiesiog tarp lenktų „Soul Box“ sienų ves patyrę diskotekų gidai – „Old And Young Records“ komandos nariai Sergio Pace, Gambo ir Vincent. Italai šutvė prisistatys ir gyvu rūgštimi apšlakstytu techno pasirodymu, ir didžėjiniu plokštelių kolekcionierių duetu. Be abejo, vaišių stalą svečiams ruoš vakaro idėjos autoriai Hallucin ir Loranas Vaitkus. O jau vasario viduryje lietuviai vyks atsakomojo vizito į Turino klubą „Doctor Sax“, garsėjantį paros meto nesuvaržytais vakarėlių tęsiniais bei solidžiais užsienio svečiais.
„Old And Young Records“ ir „Mix Subo“ bei visų klasikos ir rytojaus sintezės muzikoje ieškančių diskotekininkų draugystė bus įtvirtinta sausio 27-ąją, penktadienį. „Soul Box“ durys atviros nuo 22 val., ekskursijos po elektroninį Turiną kaina – 10 Lt.

Klausimas:

Kokį svarbų apdovanojimą ne per seniausiai gavo radijo laida „Mix Subas“?
Atsakymus iki sausio 27 d., penktadienio, 10 val. ryto siųskite adresu konkursas@ore.lt.