Pagal J. Ivanauskaitės kūrinį pastatytame spektaklyje – G&G Sindikato lyderis Svaras

Vieniems grupės G&G Sindikato gerbėjams – nuostaba, o kitiems – įdomybė. Grupės lyderis Gabrielius Liaudanskas, geriau žinomas kaip Svaras, žengia į teatro sceną.

Pagal Jurgos Ivanauskaitės kūrinį „Bomba, arba Ariel“ pastatytame spektaklyje dainininkas atlieka vieną pagrindinių vaidmenų. Ne kartą dėl savo dainų tekstų maištingu pavadintas, Gabrielius Liaudanskas įkūnys personažą, kuris spektaklyje nusiteikęs prieš visą vartotojišką sistemą ir sustabarėjusią, brutalią visuomenę.

„Mano akimis, šitas spektaklis yra apie baimę ir viltį, stipriausius ir trapiausius žmonių jausmus…”, – teigia atlikėjas.

Savo dialogais šios pjesės personažai paliečia tikėjimo temą plačiąja prasme. Šiandien visuomenė esti įtraukta į vartotojišką sistemą, kurioje vertybėmis imta laikyti itin paviršutiniškus dalykus, o tai, kas turėtų būti svarbu, yra nubloškiama kažkur už savęs. Žmonės skuba, nerasdami nė minutėlės atokvėpio.

Spektaklis bus rodomas Ūkio banko teatro arenoje gegužės 10 d. bei 30 d., 19:00 val. Išankstiniais bilietais prekiauja Bilietai.lt

Daugiau informacijos: uzupioteatras.lt