Colours of Bubbles nori groti gyvai

Gruodžio 28 dieną, paskutinį šių metų penktadienį, Šiaulių klube „Pogo“ (Vilniaus g. 128) finalinį 2012-ųjų koncertą surengs indie ir country roką grojantys Colours of Bubbles.

Metų pabaigoje grupė paskelbė pilną savo koncerto, vykusio rudenį Vilniaus centre, įrašą internete.

„Čia skamba geriausios senos ir naujos, dar neišleistos, mūsų dainos. Koncertas nufilmuotas netradiciškai – fanai gali pamatyti, kaip „Colours of Bubbles“ koncertas atrodo nuo scenos. Gal todėl pats įrašo garsas „ne deimantinis“, tačiau galima išgirsti, kaip dainos skamba mums.

Ir kitom prasmėm šis įrašas skiriasi nuo tradicinių, „nuglaistytų“ koncertinių albumų. Pavyzdžiui, būgnininkas Simas paprašė jį įkurdinti ne scenos centre, o šone“, – pasakojo Colours of Bubbles nariai.

„Vilnius Music Week“ metu vykusį koncertą nufilmavo „Paravisual“ kūrybinė grupė.

Finaliniame metų koncerte Šiaulių „Pogo“ grupė ketina atlikti daug daugiau dainų nei vaizdo įraše.

Tradiciškai, Colours of Bubbles savo gerbėjams kalėdinį koncertą rengdavo nedidelėje savo repeticijų studijoje, tačiau šiais metais buvo nuspręsta persikelti į pagrindinę Šiaulių roko koncertų vietą. Prie pasirodymo prisijungs ir vaizdo projekcijų kūrėjas Simas Gineika.

„Šios tradicijos niekada nežadame pakeisti. Kitais metais gyvai koncertuosime dar daugiau – tiek Lietuvoje, tiek Skandinavijoje. Juk šiaip ar taip internetas nepakeis gyvų koncertų.

Aišku, gerai, kad internete, net ir būnant gūdžioje provincijoje, gali gyvai stebėti tokius indie festivalius kaip „Coachella“, „Lollapalooza“ Amerikoje ar tas pats „Heineken Opener“ Lenkijoje. Vis dėlto, gyvo bendravimo ten nepatalpinsi“, – sako Colours of Bubbles.

“Colours of Bubbles” internete:  www.coloursofbubbles.com;

Visa „Colours of Bubbles“ muzika: www.soundcloud.com/coloursofbubbles

„Colours of Bubbles“ FB:   www.facebook.com/Colours-Of-Bubbles/103194293064.