Sunkiosios muzikos desantas iš Prancūzijos Vilniuje

Šių metų gegužės 10-ą dieną į Vilnių atvyksta dvi sunkiosios muzikos grupės iš Prancūzijos – “Atlantis Chronicles” bei “Nephalokia”.

“Atlantis Chronicles” – progresyvaus death’o grupė iš Prancūzijos sostinės, Paryžiaus. Kolektyvas susikūrė pavadinimu „Abyss“, tačiau 2010-ais metais pasikeitė pavadinimą į „Atlantis Chronicles“. Tuo pat metu grupės sudėtį papildė naujasis vokalistas Antoine. Kaip patys apie save sako: “Mūsų muzika atspindi nardymą tamsiausiuose vandenyno gelmėse, tiriant pamirštus mitus bei susipažinant dar su nematytais gyviais“. „Atlantis Chronicles“ savo klausytojus kviečia kartu pasinerti į begalinį mėlynąjį vandenyną, kur pasaulis kartu yra ir negailestingas, ir didingas.

Sekantieji vakaro svečiai – „Nephalokia“ – tai grupė iš Tulūzos miesto, esančio pietvakarinėje Prancūzijoje. Bemaišantys tarpusavyje įvairias muzikos kryptis, „Nephalokia“ derina sunkiuosius deathcore’o motyvus kartu su post-hardcore’o dvasia. 2011 muzikantai buvo išleidę jų pirmąjį albumą “Sunshine”,”o antrasis albumas “Journey” buvo išleistas šių metų balandžio 8-ą dieną.

Prancūzus apšildys Vilniaus metalcore grupė “Chasing the Rise” ir deathcore kolektyvas “Dark Presence”.